Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tok myntkasting som kompliment

Og Johnsen støtter Opdal etter tabben.

BERGEN (Dagbladet.no): Under mandagens oppgjør mellom Brann og Strømsgodset ble enkelte hjemmefans så skuffet at de lot det gå ut over bortelagets sisteskanse.

Enkelte kastet også mynter, men den sindige sørlendingen lot seg ikke påvirke.

- Nei, tvert imot, jeg tar det som en kompliment, flirte han tørt, og fortsatte:

- Vi spilte en veldig god kamp i dag, spesielt andre omgang var meget bra. Jeg synes det er greit med ett poeng mot Brann.

Støtte til Opdal

Selv stod Johnsen en meget god kamp i Strømsgodset-målet, men det var ikke hans prestasjoner mellom stengene som kom i fokus i det intense oppgjøret.

Dommeren hadde nettopp blåst i gang andre omgang da Håkon Opdal gjorde en tabbe i motsatt ende av banen. Johnsen henger seg imidlertid ikke på de som mener at tabbekvoten til landslagskeeperen begynner å bli fylt opp.

- Opdal har gjort så mange gode kamper, og alle keepere gjør feil av og til. Jeg stod såpass langt unna at det er vanskelig å si noe om det, men det så i hvert fall ikke ut som noen fryktelig tabbe, sier Johnsen.

FIKK MYNTER KASTET ETTER SEG: Men Espen Johnsen tok det med et smil. Her er han i aksjon mot Brann-spiss Thorstein Helstad. Foto: MARIT HOMMEDAHL/SCANPIX
FIKK MYNTER KASTET ETTER SEG: Men Espen Johnsen tok det med et smil. Her er han i aksjon mot Brann-spiss Thorstein Helstad. Foto: MARIT HOMMEDAHL/SCANPIX Vis mer

Solid åpning
Johnsens Strømsgodset har vært solide i sesongåpningen og har spilt mot tre av de største gullfavorittene innledningsvis.

Et knepent tap i Stavanger, etterfulgt av en sterk seier mot Rosenborg og ett poeng borte mot fjorårets seriemester må sies å være over pari for Strømsgodset. Kaptein André Bergdølmo er enig i det.

- Det er veldig god stemning i laget om dagen, og vi har nå tatt fire poeng av ni vanskelige, det er vi veldig godt fornøyde med, sier Bergdølmo.

- Utrolig solide defensivt

Forsvareren, som for tiden gjør stor suksess i den defensive sentrale midtbanerollen, er fornøyd med hvordan laget fremstår.

- Jeg synes vi er utrolig solide defensivt. Det er kanskje den største forskjellen fra i fjor, men det offensive har også bedret seg. Mot Brann gjorde vi en solid offensiv andre omgang og holdt ut til slutt. Vi blir definitivt ingen kasteball i år, advarer den erfarne lysluggen.

Strømsgodset-trener Ronny Deila er heller ikke i tvil, Godset må bli tatt på alvor.

- Vi har en fantastisk moral i laget og er solide defensiv hver gang. Jeg synes også at vi tør å spille vårt eget spill, noe som er helt nødvendig for å ikke gå tom mot slutten av kampene. Nå må vi se fremover og jobbe hardt, understreker han.

image: Tok myntkasting som kompliment

I neste kamp møter Strømsgodset naboen fra Lyn Oslo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media