Tok nakkegrep og skjelte ut Fabregas etter sjansesløsing

- Guardiola ser rett og slett lynende forbannet ut.

(Dagbladet): Barcelona - Valencia 5-1

Lionel Messi var i praktslag, og sørget for tre Barcelona-poeng med sine fire scoringer mot Valencia i går kveld.

Minutter etter at Valencia-keeper Diego Alves måtte se seg slått av argentineren for tredje gang i løpet av kampen, oppstod det en situasjon mellom Pep Guardiola og Cesc Fabregas.

YouTube: Her kan du se video av situasjonen.

Sistnevnte ble byttet ut til fordel for Thiago Alcantara, og da han gikk forbi Guardiola ga han treneren en klem mens de to utvekslet et par ord. Da Fabregas gikk videre mot benken tok en tilsynelatende rasende Guardiola nakkegrep på den tidligere Arsenal-spilleren, dyttet ham mot benken og så rasende etter ham.

- Må score mål - Pep Guardiola ser rett og slett lynende forbannet ut på Cesc, etter en kommentar av sistnevnte. Tar nakkegrep, dytter og er forbanna, skrev Canal+-ekspert Petter Veland på Twitter like etter situasjonen.

Det skal sies at Fabregas smilte like etter dyttet fra treneren, og Guardiola forklarte det hele slik etter kampen:

- Jeg sa til han at han måtte score flere mål. Det var flere klare muligheter i går, sa Guardiola til svenske Aftonbladet.

Barcelona skapte nemlig muligheter på løpende bånd, og - som Manchester United-spiss Michael Owen oppsummerte det på Twitter - kunne ha scoret 15 mål hadde det ikke vært for en strålende Diego Alves.

- Den her sesongen hjelper vi mange keepere å skinne og få nye nye, lukrative kontrakter, sa Guardiola etter kampen.

Tangerte Romario En som tok vare på de fleste mulighetene sine i går kveld var Lionel Messi. For femte gang denne sesongen scoret han hattrick i ligaen (seks i alle turneringer). I går var hans 200. Barcelona-kamp, og på de kampene har han scoret utrolige 146 ganger.

Han er nå 12 mål unna å bli klubbens mestscorende spiller gjennom tidene, men mener det viktigste var at Barcelona igjen fant rytmen etter noen skuffende resultater de siste ukene.

- Jeg tror det er andre gang jeg scorer fire mål her, men det viktigste er at laget har funnet tilbake til det gode spillet, slik vi også gjorde i Tyskland. Vi har viktige kamper fremfor oss, og må fortsette å spille som vi gjorde i kveld, sa Messi etter kampen i går.