Tok oppgjør med Tobias på grillfest

VALLE HOVIN (Dagbladet): VIF-spillerne befant seg på en grillfest hjemme hos VIF-direktør Kjetil Siem 15. juni, da halve laget tok det endelige oppgjøret med Tobias Grahn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går var det latter og lek som preget Vålerenga-treninga.

Den 15. juni i år, så verden annerledes ut.

Dagbladet overvar lagets siste trening foran seriekampen mot Start, og Tobias Grahn ble jagd vekk fra treningsfeltet av en irritert Rekdal.

Fest hos Siem

Samme kveld tok Vålerenga-direktør Kjetil Siem initiativet til en grillfest hjemme hos seg selv på Lørenskog.

Direktøren skjønte at noe var galt med kjemien mellom Grahn og de andre spillerne. Under middagen tok David Hanssen, Pa Modou-Kah, Åsmund Bjørkan, Freddy dos Santos og Ronny Døhli seg en alvorsprat med Grahn. Det hjalp.

- Vi fikk snakket ut om en del ting. De andre spillerne hadde oppfattet det jeg hadde sagt om klubben i mediene som personlig kritikk mot dem selv. Da jeg forklarte dem hva jeg hadde ment med det jeg sa, så ble ting lettere. Det var veldig greit at vi fikk snakket om det, sier Grahn til Dagbladet.

  • Dagen etter spilte Tobias Grahn en kanonkamp mot Start, scoret to mål, og la opp til ett. Han var heller ikke sur da Rekdal byttet han ut i pausen.

- I egen verden

Freddy dos Santos var en av spillerne som var mest kritisk til Tobias Grahns oppførsel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer