Tok seg tjuvperm i Oslo

Derfor vrakes Mame og Makhtar.

BENKES: Moldes senegalesere Makhtar Thioune og Mame Biram Diouf skal ha brutt interne regler i Molde, og straffes med benkeposisjon fra start mot Strømsgodset i ettermiddag.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
BENKES: Moldes senegalesere Makhtar Thioune og Mame Biram Diouf skal ha brutt interne regler i Molde, og straffes med benkeposisjon fra start mot Strømsgodset i ettermiddag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Følg og diskuter Tippeligaen i livestudio fra kl. 18!

MOLDE (Dagbladet.no): Molde er fra før av i en utsatt posisjon før kveldens hjemmekamp mot bunnlaget Strømsgodset. Jose Mota, Vegard Forren og Pape Pate Diouf er ute med kortkarantene.

Nå har i tillegg Kjell Jonevret bekreftet ryktene som først oppsto i går kveld, og plassert den kommende Manchester United-spilleren Mame Biram Diouf og ligaens store stjerne Makthar Thioune på benken.

Etter det Dagbladet erfarer skal de to ha unnlatt å møte opp da flyet gikk hjem til Molde etter bortekampen mot Vålerenga lørdag 30. august. Siden de skulle reise til Lisboa og slutte seg til Senegals landslagstropp mandagen etter, tok de seg i stedet en fridag i hovedstaden. Tidligere skal de nevnte herrer også ha vist en slapp holdning til sponsoropptredener og andre aktiviteter i regi av klubben.

Ingen i klubben har ønsket å kommentere dagens vraking, men da laget ble offentliggjort for spillerne klokken to i ettermiddag, var Thioune og Diof henvist til sidelinja.

På supporternes nettforum og lokalavisens kommentarplass, er publikum både forbannet og redde for at tre poeng tapes når to viktige spillere utelates fra laget midt i medaljestriden. Men Kjell Jonevret har tidligere gjort det klart hvordan han vil behandle regelbrudd. I et intervju med Dagbladet i vår fortalte Jonevret hvordan den indre justisen i Molde fungerer:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer