Ingrid Landmark Tandrevold:

Tok sølv i norsk medaljedrama

Ingrid Landmark Tandrevold tok sølv i norsk medaljedrama. Tiril Eckhoff tok bronsen etter spurtduell mot Marte Olsbu Røiseland. Lisa Theresa Hauser sikret VM-gullet.

SPENNENDE: Det ble et rykende medaljedrama mellom Tiril Eckhoff, Ingrid Landmark Tandrevold og Marte Olsbu Røiseland på siste runde under fellestarten i VM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

POKLJUKA/OSLO (Dagbladet): - Det var helt fantastisk. Jeg har aldri slått Tiril eller Marte på noe som helst på en sisterunde. Det er en første gang for alt, så det var flaks at det var i VM, sa Ingrid Landmark Tandrevold til NRK etter sølvmedaljen.

Den 24 år gamle Fossum-løperen tok dermed sin andre individuelle VM-medalje i Slovenia. Det skjer en måned etter at hun opplevde hjerteflimmer under et verdenscuprenn i Oberhof.

- Jeg tror det var en av de beste løpene jeg har gått egentlig. Jeg klarte å beholde roen. Det er mesterskapets siste dag, så jeg er stolt over at jeg klarte å stå løpet, sa Tandrevold til Dagbladet etter løpet.

- Det var veldig, veldig deilig. Det var litt surt at jeg tok medaljen fra Marte, men vi er tross alt konkurrenter, sa Tiril Eckhoff til NRK om bronsemedaljen.

Eckhoff drar fra mesterskapet som den store VM-dronningen med tre VM-gull og seks medaljer totalt.

- Jeg er veldig stolt. Det har vært kult og emosjonelt. Det viser at jeg kan være best, og det er deilig, for jeg har tvilt opp gjennom. Det er definitvit en lettelse, sier hun til Dagbladet etter løpet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer