Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tok sølv på skiskytter-stafetten i dag, i morra skal de gå femmila

Arnd Peiffer og Erik Lesser kunne ikke si nei da de ble spurt.

GÅR FEMMILA: De tyske skiskytterne Arnd Peiffer og Erik Lesser må utsette feiringen av stafettsølvet. Søndag går de femmila i langrenn. Fra venstre: Erik Lesser, Daniel Boehm, Arnd Peiffer og Simon Schempp. Foto: EPA/ARMANDO BABANI/NTB Scanpix
GÅR FEMMILA: De tyske skiskytterne Arnd Peiffer og Erik Lesser må utsette feiringen av stafettsølvet. Søndag går de femmila i langrenn. Fra venstre: Erik Lesser, Daniel Boehm, Arnd Peiffer og Simon Schempp. Foto: EPA/ARMANDO BABANI/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tyske skiskytterne Arnd Peiffer og Erik Lesser må utsette feiringen av stafettsølvet. Søndag går de femmila i langrenn.

Peiffer og Lesser stiller til start omtrent 15 timer etter stafettdramaet som endte med tysk sølv rett bak Russland.

Tyskland hadde to ledige plasser på femmila. Etter at Tobias Angerer ble syk er bare Axel Teichmann og Thomas Bing fra langrennslaget aktuelle. Langrennstrener Frank Ullrich spurte om noen av skiskytterne var interessert i å starte, og Peiffer og Lesser grep sjansen.

Dermed følger de i skisporene til Ole Einar Bjørndalen, som har gått langrenn i olympiske leker. Peiffer medgir at han har litt bange anelser.

- Mot slutten av stafettetappen min spurte jeg meg selv om jeg virkelig er rede for å gå fem mil i morgen, men det er ikke ofte man får sjansen til å gå en olympisk femmil, sa han,.

- Vi ble enige om å gripe sjansen. Det blir mange sjanser til å drikke og feste, så hvorfor ikke vente en dag.

(NTB)

Hele Norges coronakart