Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-spiller Georginio Wijnaldum

Tok supporteren på fersken

En intetanende supporter fikk seg en overraskelse da flyet hans landet fredag ettermiddag.

TOK DET MED ET SMIL: Georginio Wijnaldum filmet det hele på sin Instagram-profil. Foto: NTB/Scanpix
TOK DET MED ET SMIL: Georginio Wijnaldum filmet det hele på sin Instagram-profil. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Georginio Wijnaldum har imponert stort på midtbanen til Liverpool denne sesongen, og har vært en av serielederens viktigste spillere i jakten på det etterlengtede ligagullet.

Denne helga spilles det FA-cup i England, og siden Jürgen Klopps menn tapte for Wolverhampton i 3. runde, er det spillefri for Wijnaldum & Co.

Etter forrige ukes tur til Dubai, ser det ut til at tyskeren har gitt spillerne et par fridager, før Leicester venter på Anfield kommende onsdag.

På samme fly

I den anledning befant Liverpool-spilleren seg på et kommersielt fly, hvor han raskt ble oppdaget av en årvåken fan. Supporteren følte seg nesten helt sikker på at det var nederlenderen som befant seg på samme fly, og var raskt ute på Twitter for å melde om det han hadde sett ombord på EasyJet-flyet.

Det han ikke fikk med seg, var at Wijnaldum befant seg på seteraden rett bak, og hadde fritt innsyn i det fanen Ben Dudley foretok seg. Den anvendelige midtbanespilleren så raskt at hans eget navn ble nevnt på telefonen like foran, og sørget for å fange det hele på Instagram-story.

POSERTE SAMMEN: Supporteren Ben Dudley og Gini Wijnaldum poserte sammen etter episoden inne på flyet. Foto: skjermdump Twitter
POSERTE SAMMEN: Supporteren Ben Dudley og Gini Wijnaldum poserte sammen etter episoden inne på flyet. Foto: skjermdump Twitter Vis mer

Ut til 1,6 millioner følgere

«Jeg er 99 prosent sikker på at Gini Wijnaldum er på samme fly som meg. Kommer jeg til å skjemme meg meg ved å si Feynoord på vei ut? Nesten helt sikkert.» sto det i tydelige bokstaver på supporterens telefon.

Alt klart og tydelig dokumentert av Wijnaldum.

Da flyet landet, var supporteren fortsatt intetanende om at det nå verserte et klipp av hans telefon på Wijnaldums Instagram-story, ut til hans 1,6 millioner følgere.

Nederlenderen passet på å ta igjen supporteren inne på flyplassen og forklarte hva som hadde skjedd. Det ser ut til at begge tok det hele med et stort smil, og de to poserte på et bilde sammen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!