Tok ut feil Espen Johnsen på landslaget

NFF kalte inn avdanket venstreback fra Fossum.

Espen Johnsen fra Skien fikk seg litt av en overraskelse da han åpnet postkassen forrige uke. Et brev fra Norges Fotballforbund sa han var uttatt som keeper på landslaget.

Skiensmannen, som deler navn med Strømsgodsets- og landslagets keeper, skjønte imidlertid at brevet ikke var ment for ham.

- Jeg skjønte at de hadde forvekslet meg med keeperen Espen Johnsen i Strømsgodset. Jeg pleier nemlig å få en del tekstmeldinger fra folk som tror jeg er ham. Folk som vil ha signerte drakter og sånn. Men jeg har selvsagt aldri mottatt en så formell henvendelse på hans vegne, sier Johnsen til Telemarksavisa.

33-åringen har stort sett spilt venstreback og kommer til å ta godt vare på sin første, og antakeligvis siste, innkalling til landslaget, selv om han der er oppført som keeper.

- Om det skal opp på veggen i stua, det vet jeg ikke. Men det er jo kjekt å ha. Alle telefonnumrene til spillerne og trenerapparatet står der. Nå har jeg jo muligheten til å ringe Hareide og fortelle min ærlige mening om landslaget en gang da, sier han.

Torsdag reiste han til Glasgow der han skal se Norges landskamp mot Skottland fra tribuneplass. Nå håper han Norges Fotballforbund gjør alvor ut av innkallingen, der det står at alle utgifter i forbindelse med Skottland-turen blir dekket av NFF.

- Hehe, det blir jo en billig tur for meg, sier han.

(NTB)

KOM MED LIKEVEL: Espen Johnsen fikk aldri noe brev fra NFF i posten, men er like fullt med til Skottland på bekostning av Espen Johnsen (33) fra Skien. Foto: SCANPIX
KOM MED LIKEVEL: Espen Johnsen fikk aldri noe brev fra NFF i posten, men er like fullt med til Skottland på bekostning av Espen Johnsen (33) fra Skien. Foto: SCANPIX Vis mer