Tokstad scoret hat trick da Start ble ydmyket foran egne fans

Sarpsborg 08 imponerte stort i Kristiansand.

HELT: Kristoffer Tokstad scoret tre mål da Sarpsborg 08 utklasset Start.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
HELT: Kristoffer Tokstad scoret tre mål da Sarpsborg 08 utklasset Start. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sarpsborg har vært blodfattige foran mål, men anført av Kristoffer Tokstads hattrick ble det 4-1 mot et blekt Start torsdag.

Kun én gang hadde Sarpsborg scoret i årets eliteserie før det ble målhumør i Kristiansand. Først i den femte runden scoret S08 sitt første seriemål for sesongen. I den sjette runden ble det omsider fart på målproduksjonen.

- Litt rotete 2. omgang. Vi ble litt feige, men ville ikke rote vekk dette. Tokstad satte inn 4-1 og parkerte det. Vi har ikke scoret mål og er blitt påminnet om det. Vi ville dra i lang trepoenger, og det fikk vi, sa Sarpsborg-trener Geir Bakke til TV 2.

Ingen av lagene hadde vunnet tidligere i sesongen. Etter en elendig forestilling, er Start nå det eneste laget uten trepoenger i eliteserien. Skal folket i sør få underholdning denne sesongen, kan det se ut til at en tur i Dyreparken vil gi mer verdi for pengene.

Rett i ledelsen Anført av Tokstad gjorde gjestene nesten som de ville med Steinar Pedersens mannskap. Bare 2.26 minutter var spilt da Tokstad ordnet 1-0 til bortelaget. Et flott innlegg fra Aleksander Groven, som var den eneste Sarpsborg-spiller med scoring tidligere i sesongen, ble stusset videre Patrick Mortensen, før Tokstad på halvspretten sendte ballen forbi Håkon Opdal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer