Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tollefsen debuterte for Flyers

Var på isen ved baklengs mot Penguins.

TETT FORAN BURET: Her prøver Penguins-spillerne Marc-Andre Fleury (nummer 29) og Craig Adams (27) å holde Flyers' Scott Hartnell (19) unna målet. Flyers tapte 4-5. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP
TETT FORAN BURET: Her prøver Penguins-spillerne Marc-Andre Fleury (nummer 29) og Craig Adams (27) å holde Flyers' Scott Hartnell (19) unna målet. Flyers tapte 4-5. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP Vis mer

|||

Ole-Kristian Tollefsen er i gang med NHL-sesongen for alvor. Han fikk 10.06 minutter mot Pittsburgh Penguins, men det endte med tap.

- Jeg var på isen ved en baklengs. Det var så klart negativt, men ellers var det en grei førstematch. Det var bare å gjøre det enkelt og få beina under seg, sa Ole-Kristian Tollefsen til NRK etter debutkampen for Philadelphia Flyers.

Laget hans har tre seirer og ett tap til nå i NHL-sesongen.

Penguins vant 5-4 etter å ha ledet 2-1 etter den første periode. Gjestene økte til 4-3 etter den andre, og holdt seg ett mål foran til slutt.

Det var Jordan Staals scoring etter 12.21 minutter i første periode som skulle avgjøre kampen. Da gikk gjestene fra Pittsburgh opp i ledelsen med 2-1, og den ettmålsledelsen holdt kampen ut.

Tollefsen spilte sin første kamp for sesongen. Han endte opp med minus ett poeng i protokollen uten å ha utmerket seg verken positivt eller negativt.

- Kroppen er bra, men det er klart at jeg kjenner kneskaden. De sier det tar opp mot et år før man er helt klar igjen, men kneet er bra nok til å spille, sa Tollefsen som la til at han bruker betennelsesdempende midler for å unngå hevelser i kneet. Da sørger han også for at muskulaturen er sterk nok til å tåle at han spiller kamper.

KLUBBSKIFTE: I fjor spilte Ole-Kristian Tollefsen for Columbus Blue Jackets. Nå er nordmannen i Philadelpia Flyers. Foto: AP/Terry Gilliam
KLUBBSKIFTE: I fjor spilte Ole-Kristian Tollefsen for Columbus Blue Jackets. Nå er nordmannen i Philadelpia Flyers. Foto: AP/Terry Gilliam Vis mer

Ved siden av scoringen til Staal var det Jevgenij Malkin, Bill Guerin, Alex Goligoski og Tyler Kennedy som scoret for vinnerlaget, mens Danny Briere og Jeff Carter scoret to hver for Philadelphia Flyers som aldri var i ledelsen i denne kampen.

Neste kamp spilles hjemme mot Anaheim Ducks lørdag, men tollefsen kan ikke si om han kommer til å være med i den kampen også.

- Jeg håper jeg får spille, men vi får aldri beskjed før kampdagen. Jeg får bare krysse fingrene og håpe at jeg er inne i varmen, sa Tollefsen.

19.611 tilskuere overvar oppgjøret i Washovia Center.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling