Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tollefsen friskmelder seg til hockey-VM

- Han har slitt med skader over hele kroppen.

FRISKMELDER SEG SELV: Til stor glede for landslagssjef Roy Johansen har Ole-Kristian Tollefsen erklært seg frisk foran ishockey-VM. 
Foto: Erlend Aas / Scanpix
FRISKMELDER SEG SELV: Til stor glede for landslagssjef Roy Johansen har Ole-Kristian Tollefsen erklært seg frisk foran ishockey-VM. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

Tidligere NHL-proff Ole-Kristian Tollefsen har friskmeldt seg selv til ishockey-VM. - Ja, jeg skal spille, sier han til NRK.

Modo-spillerens VM-deltakelse har vært usikker på grunn av skader, men med 27-åringens ja får landslagssjef Roy Johansen tiltrengt rutine inn i troppen.

- Ole har slitt med skader over hele kroppen, men han er en tøffing og har en herlig innstilling til å spille på landslaget. Han er en lederskikkelse som det er bra å ha med seg i et VM, sier Johansen til NRK.

Tøffingen Tollefsen vil ikke skifte spillestil for å spare kroppen.

- Dette er måten jeg spiller ishockey på, og jeg kan ikke spille på noen annen måte. Jeg får heller legge opp et par år tidligere, sier han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media