Tollefsen i pluss da Columbus tapte

Kan glemme sluttspillet.

Ole-Kristian Tollefsens Columbus tapte 2-3 hjemme mot Montreal, men nesbuen kunne gå av isen med +1.

På ny holdt Columbus nullen med Tollefsen på isen. I tillegg var nordmannen med da Nikolaj Zjerdev reduserte til 1-3. Tollefsen blokkerte to skudd og fikk én tominutter for hekting.

«Blue Jackets» har tapt seks av sine åtte siste kamper og kan glemme sluttspillet. Laget lå under 0-3, men hevet seg i sluttperioden og jaget poeng.

- Da vi fikk 2-3 tenkte jeg at vi kunne klare det, men det er vanskelig å slå tilbake selv om vi bosatte oss rundt deres mål, sier Columbus-trener Ken Hitchcock.

Burvokter Jaraslav Halak (21) debuterte i NHL og må ta sin del av æren for at Montreal vant. Slovaken stoppet 31 skudd da Montreal kom seg tilbake i vinnersporet etter seks strake tap.

- Når du ser at målvakten din har så stor selvtillit i sin første kamp, gjør det hele laget tryggere, sier Montreal-backen Sheldon Souray.

Halak ble nylig hentet opp fra AHL-laget Hamilton Bulldogs (beste keeper i AHL). Han er den tredje slovakiske målvakt i NHL-historien. De to andre er Rastislav Stana og Peter Budaj.

Lagene møttes for første gang på fire år.

I PLUSS: Ole-Kristian Tollefsen, her fotografert under kampen mot Chicago Blackhawks og den flygende finnen Tuomo Ruutu, gjorde seg i natt positivt bemerket i kampen mot Montreal. Men det holdt ikke til seier. Foto: PAUL VERON/AP/SCANPIX
I PLUSS: Ole-Kristian Tollefsen, her fotografert under kampen mot Chicago Blackhawks og den flygende finnen Tuomo Ruutu, gjorde seg i natt positivt bemerket i kampen mot Montreal. Men det holdt ikke til seier. Foto: PAUL VERON/AP/SCANPIX Vis mer

(NTB)