Tollefsen i slåsskamp igjen

Satt mer i utvisningsboksen enn han spilte.

Ole-Kristian Tollefsens Columbus Blue Jackets slo Chicago Blackhawks 3-1, mens Patrick Thoresens Edmonton Oilers tapte.

Oilers møtte Calgary Flames borte og tapte 2-4. Thoresen var på isen i 10.24 minutter fordelt på 15 bytter. Han markerte seg ikke nevneverdig og endte uten poeng.

Calgary tok ledelsen med 2-0 i den første perioden, og gikk opp til 3-0 i annen periode før Ryan Smyth klarte å redusere for gjestene. Smyth scoret også det andre Edmonton-målet midt i tredje periode.

Mikka Kiprusoff storspilte i Calgary Flames-målet og gjorde to fantomredninger allerede i kampens første 20 sekunder. Han satte standard og får mye av æren for hjemmelagets seier.

Ole-Kristian Tollefsen var bare på isen i 6.45 minutter da «blåjakkene» slo Chicago Blackhawks, men nok en gang markerte nordmannen seg som en hissigpropp.

Han satt i utvisningsboksen i sju minutter i første periode. Først fikk han to minutter for hekting og deretter fem minutter for slåssing.

Chicago tok ledelsen i kampen i den første perioden, men Columbus, uten at Tollefsen var mye på isen, kom sterkt tilbake. Først utlignet Sergej Fedorov etter snaue seks minutter i annen periode, før Manny Malhotra ga hjemmelaget ledelsen vel fire minutter før omgangen var over.

Duvie Westcott satte inn den tredje og siste Columbus-scoringen seks sekunder før slutt i tredje periode.

TØFFING: Ole-Kristian Tollefsen markerte seg med nevekamp på isen i natt igjen. Foto: AP
TØFFING: Ole-Kristian Tollefsen markerte seg med nevekamp på isen i natt igjen. Foto: AP Vis mer

(NTB)