Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tollefsen kan miste VM

Tror han må opereres i nakken.

Ishockeyproffen Ole-Kristian Tollefsen tror han må opereres i nakken. Det vil sette ham ut av spill i sesonginnspurten i NHL og VM i Canada.

Tollefsen har slitt med en skiveutglidning i nakken i lang tid, og han var ikke i troppen da Columbus Blue Jackets møtte Nashville Predators tirsdag.

- Jeg går til forskjellige leger nå og vil ta en avgjørelse ganske kjapt. Jeg har mest lyst til å ta en operasjon og bli ferdig med hele greia, sier Tollefsen til Romerikes Blad.

- En nakkeoperasjon høres alvorlig ut?

- Det er selvsagt aldri noe gøy, men denne operasjonen skal ikke være noen stor sak. Man går inn og foretar en utskrapning. Deretter går man med nakkekrage fire-fem dager og gjennomfører cirka tre uker med rehabiliteringstrening, forklarer 23-åringen.

Tollefsen innser at en operasjon vil gjøre at han ikke får spille for Norge i VM-sluttspillet i Canada i mai.

- Det sier seg selv at du ikke kan reise direkte til landslagsoppdrag om du ikke fullfører sesongen her. Man kan bli bra uten operasjon også, men da er faren for at smertene kommer tilbake mye større. Det er derfor jeg vurderer nå at det kanskje er like greit å gjøre inngrepet med en gang, sier NHL-proffen.

(NTB)

USIKKER: Ole-Kristian Tollefsen kan miste både NHL-avslutningen og VM. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX
USIKKER: Ole-Kristian Tollefsen kan miste både NHL-avslutningen og VM. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX Vis mer
image: Tollefsen kan miste VM
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media