Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tollefsen med assist

Men blåjakkene tapte sin åttende kamp på rad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole-Kristian Tollefsen noterte sin aller første assist i NHL mot Philadelphia-Flyers fredag, men kunne ikke forhindre at hans Columbus Blue Jackets gikk på sitt åttende strake tap.

Lagets nye trener Ken Hitchcock kjenner Flyers svært godt. Han fikk nemlig sparken i klubben etter en begredelig sesongstart for en måneds tid siden. Fredag var han tilbake i Wachovia Center, men klarte ikke å forhindre at tapsrekken ble enda lengre til tross for en brukbar midtperiode.

Den svenske stjernen Peter Forsberg åpnet ballet da han scoret i overtall etter 12.31 av første periode. Jason Chimera utlignet i annen periode før Frederick Meyer scoret 2-1-målet.

Rick Nash brakte balanse i regnskapet før den siste pausen, men Flyers tok sin første seier på fire kamper etter at Mike Richards satte inn 3-2 etter drøyt tre minutter av siste periode.

Ole-Kristian Tollefsen fikk 11.47 minutter på isen fordelt på 17 bytter. Han fikk to minutter i fryseboksen og endte opp med +1 i kampstatistikken.

Columbus og Philadelphia er NHLs to dårligste lag så langt denne sesongen med henholdsvis 12 og 13 poeng på 20 og 22 kamper.

(NTB)

<B>NOTERTE ASSIST:</B> Men det hjalp ikke Ole-Kristian Tollefsen og Columbus Blue Jackets, som tapte for åttende gang på rad.
Hele Norges coronakart