Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tollefsen operert i nakken

Mister VM neste måned.

Ole-Kristian Tollefsen ble tirsdag operert i nakken. NHL-proffen mister dermed VM i mai.

Tollefsen har hatt problemer med en skiveutgliding i nakken i lang tid, men har likevel spilt kamper for Columbus Blue Jackets.

NHL-klubben skriver på sin hjemmeside at operasjonen var vellykket.

Tilbake til september

Nordmannen ventes å bruke to måneder på rehabilitering og vil være tilbake i full trening i tide til lagets sesongoppkjøring som starter i september.

Det betyr at landslagstrener Roy Johansen må klare seg uten en av sine beste spillere i VM-sluttspillet i Canada i mai.

Sesongslutt på søndag

Tollefsen spilte 51 kamper for Blue Jackets denne sesongen. Han scoret to mål og hadde to målgivende pasninger. Hardhausen pådro seg også 111 utvisningsminutter.Blue Jackets klarte ikke å nå årets NHL-sluttspill. Ohio-laget spiller sin siste kamp for sesongen mot St. Louis Blues søndag.

MISTER VM: Det blir konsekvensen av Ole-Kristian Tollefsen måtte opereres i nakken, og mister dermed VM neste måned. Foto: GERRY BROOME/AP/SCANPIX
MISTER VM: Det blir konsekvensen av Ole-Kristian Tollefsen måtte opereres i nakken, og mister dermed VM neste måned. Foto: GERRY BROOME/AP/SCANPIX Vis mer

Forsbergs første mål

I NHL har Peter Forsberg for øvrig også scoret sitt første mål siden comebacket, og med det hjalp han Colorado Avalanche til sluttspillet.

Den svenske ishockeystjernen scoret det siste målet da Avalanche slo Vancouver Canucks 4-2 tirsdag.

- Deilig å score

- Det var veldig deilig å score et mål, spesielt etter så mange kamper og med tanke på at sluttspillet nærmer seg. Det er godt for selvtilliten, sa Forsberg til Rocky Mountain News.

Vancouver ledet 2-0, men gjestene snudde kampen med tre scoringer i løpet av drøyt fem minutter i midtperioden. Forsbergs mål kom i tredje periode.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media