Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tollefsen rekker ikke åpningskampen

Norges beste spiller ikke mot gullkandidat Canada i natt.

- KLAR FOR USA-KAMPEN: Ole-Kristian Tollefsen rekker ikke åpningskampen mot Canada, men skal være på plass i OL tidsnok for Norges neste kamp mot USA på torsdag.  Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
- KLAR FOR USA-KAMPEN: Ole-Kristian Tollefsen rekker ikke åpningskampen mot Canada, men skal være på plass i OL tidsnok for Norges neste kamp mot USA på torsdag. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Norges eneste NHL-proff, Ole-Kristian Tollefsen, rekker ikke åpningskampen mot gullkandidat og vertsnasjon Canada i natt på grunn av sykdom i familien hans.

Følg Norge-Canada her fra klokka 01.30 i natt.

Det bekrefter Norges talsmann Lars Otto Bjørnland overfor nyhetsbyrået AP.

Han sier Tollefsen ankommer OL-byen for seint til å rekke kampen.

Den ferske Detroit Red Wings-spilleren var lenge usikker på om han i det hele tatt kunne spille i OL på grunn sykdommen i familien.

Men nå ser det ut som om forsvarsspilleren er på plass i Vancouver og vil slutter seg til Norges ishockeylandslag tidsnok til å rekke neste kamp mot USA på torsdag, opplyser Bjørnland.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!