Tollefsen scoret i Columbus-seier

Fikk 20 minutter på isen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ole-Kristian Tollefsen scoret det siste målet i Columbus Blue Jackets 7-4-triumf over Chicago Blackhawks tirsdag kveld.

Nordmannen puttet pucken i tomt mål da det gjensto 2.05 minutter å spille av kampen i National Hockey League (NHL). Han pådro seg også sitt lags første utvisning i kampen etter snaue åtte minutter i første omgang, men Tollefsen slapp flere turer i «fryseboksen».

Han spilte i 19.52 minutter fordelt på 27 bytter. Det forteller at Tollefsen var en av de spillerne på laget som hadde mest spilletid i bortemøtet med Chicago, en kamp som ble sett av 10.884 tilskuere i United Center.

Rick Nash og Jiri Novotny ga Columbus en 2-0 ledelse i første periode før Patrick Kane reduserte for Chicago. I midtperioden holdt lagene hverandre til 2-2 etter Columbus-mål av Novotny og Sergej Fedorov.

Gjestene satte opp tempoet i den siste perioden og vant 3-1 etter mål av Nash, Nikolaj Sjerdev og altså Ole-Kristian Tollefsen.

Den eneste norske spilleren i NHL, etter at Patrik Thoresen ble flyttet ned på farmerlaget til Edmonton Oilers, sikret seg tre plusspoeng i protokollen; det samme som Nikolaj Sjerdev, og Michael Peca.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer