Tollefsen scoret igjen

Columbus slo Red Wings.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ole-Kristian Tollefsen scoret igjen og Columbus Blue Jackets slo Detroit Red Wings 2-1 på borte bane etter straffekonkurranse.

Nordmannen klarte å utligne i kampen med 2.42 minutter igjen å spille i den tredje perioden. Det var hans annen scoring i National Hockey League, og hans annet mål på to kamper.

Han fikk veldig mye spilletid og var på isen i 24.44 minutter fordelt på 36 bytter. Han ble også stående med ett plusspoeng i protokollen etter kampen. Det var bare tre av spillerne i tillegg til keeper Fredrik Norrena som fikk mer spilletid enn nordmannen.

Norrena spilte en stor kamp mellom stengene for Columbus i denne kampen som gikk i Joe Louis Arena. Han hadde 35 redninger og får sin del av æren for seieren.

Det var ingen scoringer i de to første periodene, men Pavel Datsjuk begeistret de vel 20.000 hjemmetilhengerne med å sende Detroit i ledelsen 8.30 minutter inn i den tredje og siste perioden. Helt til Tollefsen scoret vel to og et halvt minutt før slutt, så det ut til å skulle gå hjemmelagets vei.

Forlengningen ga ingen scoringer, og dermed måtte kampen avgjøres på straffeslag. David Vyborny, Rick Nash og Sergej Fedorov scoret for Columbus som vant 3-2 i straffekonkurransen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer