Tollefsen slått ned mot Phoenix

Kom ikke på isen igjen.

Ole Kristian Tollefsen ble slått rett ned i 1. perioden og kom aldri på banen igjen da Columbus Blue Jackets slo Phoenix Coyotes 2-1 på utebane.

Det tok ikke lang tid før dramaet var i gang i Phoenix. Kampen var bare seks minutter gammel da tumultene oppsto.

Ifølge nettstedet til Columbus Dispatch startet det hele med at hjemmelagets Craig Weller sendte Rick Nash i vantet så det sang. «Blåjakkene» har fått kjeft for at de ikke har tatt opp kampen når stjernespillerne har havnet i hardt vær, men ikke denne gangen. Dan Fritsche gikk i strupen på Weller uten at Weller lot seg affisere.

Da tok Tollefsen grep.

Tollefsen er ikke kjent for å trekke seg unna trøbbel, og det gjorde han ikke nå heller. Men Weller så at Tollefsen skred til verket, og han var forberedt da nordmannen kom i full fart.

Ett enkelt slag sendte Tollefsen rett i isen, før han en gang hadde fått av seg hanskene. Han ble liggende i flere sekunder, før han tok seg sakte ut av isen.

Han kom aldri ut på banen igjen i løpet av kampen.

- Han har pådratt seg en «hodeskade», sa lagledelsen til Columbus Blue Jackets.

TØFFE TAK: Her er det Coyotes\' Keith Yandle  som får seg en luftetur i natt. Blue Jackets vant kampen, 2-1, og norske Ole Kristian Tollefsen ble slått ned i 1. periode. Foto: Scanpix/Reuters
TØFFE TAK: Her er det Coyotes\' Keith Yandle som får seg en luftetur i natt. Blue Jackets vant kampen, 2-1, og norske Ole Kristian Tollefsen ble slått ned i 1. periode. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Ifølge nyhetsbyrået UPI pådro nordmannen seg en hjernerystelse.

Weller fikk matchstraff etter slåsskampen, mens Tollefsen pådro seg en tominutter for usportslig opptreden.

(NTB)