Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tollefsen slått ned mot Phoenix

Kom ikke på isen igjen.

Ole Kristian Tollefsen ble slått rett ned i 1. perioden og kom aldri på banen igjen da Columbus Blue Jackets slo Phoenix Coyotes 2-1 på utebane.

Det tok ikke lang tid før dramaet var i gang i Phoenix. Kampen var bare seks minutter gammel da tumultene oppsto.

Ifølge nettstedet til Columbus Dispatch startet det hele med at hjemmelagets Craig Weller sendte Rick Nash i vantet så det sang. «Blåjakkene» har fått kjeft for at de ikke har tatt opp kampen når stjernespillerne har havnet i hardt vær, men ikke denne gangen. Dan Fritsche gikk i strupen på Weller uten at Weller lot seg affisere.

Da tok Tollefsen grep.

Tollefsen er ikke kjent for å trekke seg unna trøbbel, og det gjorde han ikke nå heller. Men Weller så at Tollefsen skred til verket, og han var forberedt da nordmannen kom i full fart.

Ett enkelt slag sendte Tollefsen rett i isen, før han en gang hadde fått av seg hanskene. Han ble liggende i flere sekunder, før han tok seg sakte ut av isen.

Han kom aldri ut på banen igjen i løpet av kampen.

- Han har pådratt seg en «hodeskade», sa lagledelsen til Columbus Blue Jackets.

TØFFE TAK: Her er det Coyotes\' Keith Yandle  som får seg en luftetur i natt. Blue Jackets vant kampen, 2-1, og norske Ole Kristian Tollefsen ble slått ned i 1. periode. Foto: Scanpix/Reuters
TØFFE TAK: Her er det Coyotes\' Keith Yandle som får seg en luftetur i natt. Blue Jackets vant kampen, 2-1, og norske Ole Kristian Tollefsen ble slått ned i 1. periode. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Ifølge nyhetsbyrået UPI pådro nordmannen seg en hjernerystelse.

Weller fikk matchstraff etter slåsskampen, mens Tollefsen pådro seg en tominutter for usportslig opptreden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media