Tollefsen sloss med matchvinneren

Blue Jackets tapte på straffer.

Ole-Kristian Tollefsen spilte vel 12 minutter for Columbus Blue Jackets i natt, og nok en gang måtte han tåle fem minutter i «fryseboksen» for slåssing.

Tollefsens Blue Jackets tapte 3-4 mot St. Louis Blues etter straffer. Det sto 3-3 i kampen etter forlenget spilletid etter at Nikolaj Sjerdev, Rotislav Klesla og Fredrik Modin hadde scoret for hjemmelaget i Nationwide Arena.

Dermed ble det straffekonkurranse, og St. Louis Bill Guerin var den eneste som lyktes. Dermed gikk poengene til St. Louis.

Det var helt i begynnelsen av den andre perioden at Tollefsen kom i slåsskamp med Guerin som senere ble matchvinner. Begge fikk fem minutter, og Tollefsen forsterket ryktet sitt som en av de mest hardtslående og hissige i National Hockey League (NHL).

Blue Jackets ansatte Ken Hitchcock som ny trener i går, en måned etter at han fikk sparken i Philadelphia Flyers. Den nye treneren vil lede «blåjakkene» første gang i kampen mot nettopp Flyers.

Laget til Ole-Kristian Tollefsen sparket trener Gerard Gallant etter en svak start på sesongen.

(NTB)

OVERTAKET: Ole-Kristian Tollefsen ser ut til å ha festet grepet på St. Louis Blues-spiller Bill Guerin i denne slåsskampen. Men Guerin satte det avgjørende straffeslaget seinere i kampen. Foto: AP/Scanpix
OVERTAKET: Ole-Kristian Tollefsen ser ut til å ha festet grepet på St. Louis Blues-spiller Bill Guerin i denne slåsskampen. Men Guerin satte det avgjørende straffeslaget seinere i kampen. Foto: AP/Scanpix Vis mer