TRØBBEL: Ole-Kristian Tollefsen og Norge fikk skikkelig juling av Russland og Viktor Tikhonov, og tapte til slutt 6-2 i går. Foto: AFP / JOE KLAMAR / NTB Scanpix
TRØBBEL: Ole-Kristian Tollefsen og Norge fikk skikkelig juling av Russland og Viktor Tikhonov, og tapte til slutt 6-2 i går. Foto: AFP / JOE KLAMAR / NTB ScanpixVis mer

Tollefsen tror Norge kan slå tilbake i kveld etter å ha fått bank i går

Møter USA.

Ole-Kristian Tollefsen ser med friske øyne inn mot kveldens kamp mot USA i hockey-VM.

Fredagens tap mot Russland var av det kalkulerte slaget, og USA er store favoritter mot Norge i kveld også.

- Vi får ta med det lille som var positivt og være klare for lørdag. Det beste var at vi klarte å spille oss litt opp, sa Tollefsen i pressesonen etter Russland-kampen.

Han vet i hvert fall én ting som Norge kan bli bedre på mot laget som slo Finland med overbevisende 5-1 i sin første kamp.

- Vi skal i hvert fall gå ut og ikke være så dårlig i 1. periode. Vi får finjustere, og blant annet få med fart hjem. Det ble for mye to mot én og tre mot to i dag, sa Färjestad-spilleren.

Backkollega Jonas Holøs ser slik på USA-kampen.

- Det blir en minst like tøff match. Vi må bare rette opp småfeilene og gjøre det litt enklere for oss selv. Mot Russland ga vi bort pucken litt for lett på feil steder. USA er like effektive som Russland, om ikke enda mer. Vi må rette på det vi gjorde feil, og så skal vi bli bedre og bedre ut over i turneringen, fastslo Holøs.

(NTB)

• Norge - USA sendes på Max, med kampstart klokka 20.15 i kveld.