Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tollefsen truet dommer på livet. Får fem kampers karantene

Angret etter kampen.

KARANTENE: Den norske ishockeyproffen Ole-Kristian Tollefsen er ilagt karantene for å ha truet en dommer på livet.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KARANTENE: Den norske ishockeyproffen Ole-Kristian Tollefsen er ilagt karantene for å ha truet en dommer på livet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Den norske ishockeyproffen Ole-Kristian Tollefsen er ilagt karantene for å ha truet en dommer på livet.

Färjestad-kapteinen ble tirsdag utestengt i fem kamper for episoden som utspilte seg i andre periode av kampen mot Brynäs forrige lørdag. To av kampene omgjøres riktignok til en bot på 50.000 svenske kroner.

Tollefsen fikk matchstraff for å ha skreket til dommeren. Ifølge storavisen Expressen var nordmannen en angrende synder etter kampen.

- Han (dommeren) tok nakkegrep på meg sånn at jeg ikke fikk puste, så jeg «freaket ut». Da spurte jeg egentlig bare rett ut: «Det kjennes som om jeg skal dø når du gjør sånn. Vil du at jeg skal gjøre det samme på deg, sånn at det kjennes ut som at du skal dø?». Det tok han som en drapstrussel, sa Tollefsen til avisen.

Karantenen betyr at Färjestad-backen er spilleklar til hjemmemøtet med Modo 4. desember.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling