Tollefsen utestenges i fire kamper og får 50 000 i bot

Etter takling.

KARANTENE: Ole-Kristian Tollefsen får seks kampers karantene etter en takling på en motspiller tidligere denne uka. Her fra OL i Sotsji i fjor.
Foto: Jon Eeg / NTB scanpix
KARANTENE: Ole-Kristian Tollefsen får seks kampers karantene etter en takling på en motspiller tidligere denne uka. Her fra OL i Sotsji i fjor. Foto: Jon Eeg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske ishockey-spilleren Ole-Kristian Tollefsen har fått seks kampers karantene etter en hodetakling tidligere denne uka. Det skriver Expressen.

30-åringen spiller i svenske Färjestads BK, og hendelsen skjedde i et oppgjør mot Linkjöping. Disiplinærkomiteen i det svenske ishockeyforbundet har nå altså valgt å utestenge Tollefsen i seks kamper, hvorav to gjøres om til bøter.

- Tollefsen taklet en spiller som ikke førte puck, fra blindsonen. Like før han taklet reiste Tollefsen opp høyre skulder som traff (Fredric) Andersson i hodet. Andersson hadde hodepine etterpå, heter det i uttalelsen fra disiplinærkomiteen ifølge Expressen.

Tollefsen går altså glipp av fire kamper, og må betale en bot på 50 000 svenske kroner.

I fjor høst ble Tollefsen utestengt i fem kamper da han angivelig skal ha kommet med drapstrusler mot en linjedommer. Tollefsen gikk seinere ut og sa at han feilaktig hadde blitt stemplet som en som truet en dommer på livet.

- Jeg synes det hele er synd. Dette er en dom som vil følge meg for resten av livet. Jeg synes ikke noe om det ettersom det er noe jeg ikke har gjort, sa nordmannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.