Tollefsen valgte Philadelphia Flyers

- Tøff stil som passer meg.

KLAR FOR NHL: Ole-Kristian Tollefsen (v) hadde tilbud fra flere NHL-klubber, men valgte Philadelpia Flyers for lagets tøffe stil. Foto: SCANPIX/REUTERS/Todd Korol (CANADA)
KLAR FOR NHL: Ole-Kristian Tollefsen (v) hadde tilbud fra flere NHL-klubber, men valgte Philadelpia Flyers for lagets tøffe stil. Foto: SCANPIX/REUTERS/Todd Korol (CANADA) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ole-Kristian Tollefsen er klar for NHL-laget Philadelphia Flyers. Den norske ishockeyproffen har signert en ettårskontrakt.

Det opplyser Flyers på sitt nettsted.

- Jeg er veldig fornøyd med å komme til Philadelphia. Jeg har alltid vært en fan av Philadelphia Flyers og vet hva klubben står for, sier Tollefsen til nettstedet.

VG skriver at også NHL-mester Pittsburgh Penguins ønsket å hente Tollefsen, men at backen valgte Flyers på grunn av lagets tøffe stil.

- Den passer meg best, og så tror jeg det vil være lettere å få forlenget kontrakten i Philadelphia, sier Tollefsen til VG.

25-åringen er kjent for sin tøffe spillestil. Han tror han vil passe godt inn i Flyers-laget.

- De spiller en tøff form for hockey, og det er typisk meg. Jeg er full av energi. Jeg spiller enkelt og hjelper lagkameratene mine, forteller Tollefsen til flyers.nhl.com.

Lønnskutt

Tollefsen fikk ikke fornyet kontrakt med Columbus Blue Jackets da avtalen hans gikk ut 1. juli. Sist sesong hadde han en lønn på 750.000 dollar, og «blåjakkene» måtte ha økt lønnen hans til 787.500 dollar denne sesongen. Sist helg var han på legesjekk i Flyers.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer