NORGE OVERSETT: Caroline Graham Hansen (i hvitt) mener Norge burde vært med i neste utgave av FIFA-spillet. Innfelt er et bilde på hvordan det vil se ut. Foto: ARMANDO BABANI / NTB scanpix / FIFA.com
NORGE OVERSETT: Caroline Graham Hansen (i hvitt) mener Norge burde vært med i neste utgave av FIFA-spillet. Innfelt er et bilde på hvordan det vil se ut. Foto: ARMANDO BABANI / NTB scanpix / FIFA.comVis mer

Tolv kvinnelandslag med i FIFA-spill, Norge er ikke: - Det burde vi vært

Caroline Graham Hansen mener likevel det er veldig gøy.

(Dagbladet): Se Caroline Graham Hansen hamre inn en scoring på David de Gea på en tv-skjerm nær deg?

Det kan bli realiteten i framtidens «FIFA»-spill, som pressfire skrev tidligere. Men foreløpig er ikke Norge et av landene som skal representere kvinner i det populære spillet.

FIFA 16 inneholder nemlig tolv landslag med kvinnelige fotballspillere. England, Australia, Brasil, Canada, Kina, Frankrike, Tyskland, Italia, Mexico, Spania, Sverige og USA har alle fått en plass i spillet, som kommer ut i september.

- Det er veldig gøy, og utrolig gøy for damefotballen, sier Caroline Graham Hansen til Dagbladet om nyheten.

- Burde vært med Det norske esset er selv en ivrig FIFA-spiller, og syns det er litt merkelig at ikke Norge er representert i spillet.

- Jeg så at Italia var med. De er ikke i VM en gang. Norge burde vært der. Lista er litt preget av herrene (hvilke land som er store på herresiden journ.anm.). Men det er uansett en bra start, sier Graham Hansen.

Nå håper hun FIFA også vil ta med kvinnelige klubblag i fremtidige versjoner.

20-åringen kommer likevel fortsatt til å spille mest med herrene når FIFA 16 kommer ut.

- Jeg kommer til å prøve å spille med damene, men det blir mest for gøy, sier Graham Hansen, som dessverre for Norge mister VM med en kneskade.

Første gang Spillere har også fått ansiktene skannet så de likner mest mulig seg selv i selve spillet.

Bevegelsene til de fire stjernene Sydney Leroux, Abby Wambach, Alex Morgan, og Megan Rapinoe ble også scannet i motion capture-studioet til EA Sports

Det er første gang spillet ikke bare inneholder menn siden oppstarten i 1993. Normen brytes i forbindelse med kvinnenes VM i Canada som starter i juni.

- Det er et spennende år for kvinnelig fotball med VM og å finne ut av vi er inkludert i FIFA for første gang. Det er en spesiell følelse, sier England-kaptein Steph Houghton til The Telegraph.

Svenskene sentrale Reklamefilmen til spillet ble sluppet i dag, og våre svenske naboer har en sentral rolle i markedsføringen. Kosovare Asllani (25) snakker også svensk i filmen.

- Jeg har spilt FIFA selv siden jeg var liten, og jeg har lengtet til dette øyeblikket, sier Asllani til Expressen.

Hun avslører samtidig at hun vil styre Frankrike, Tyskland eller USA i spillet.

Det er mye som tyder på at dette er en av de få gode nyhetene FIFA vil få denne uka etter alle skandaleoppslagene det siste døgnet.