Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tolv spillere på vei bort fra Stabæk

Blir ikke med ned i Adeccoligaen.

RIBBES IGJEN:  Christer Kleiven (t.h) og Veigar Pall Gunnarsson (ryggen til) er to av spillerne som neppe blir med Stabæk ned i divisjonssystemet. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
RIBBES IGJEN: Christer Kleiven (t.h) og Veigar Pall Gunnarsson (ryggen til) er to av spillerne som neppe blir med Stabæk ned i divisjonssystemet. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer


Stabæk må forberede seg på spill i 1. divisjon neste sesong. Tolv av spillerne fra årets lag kan forlate den nedrykksklare klubben.

Budstikka skriver at ni av spillerne i stallen enten er inne i sitt siste kontraktsår eller er på lån i klubben.

I tillegg har Herman Stengel uttalt at han ikke vil bli med bæringene ned til 1. divisjon, mens også Christer Kleiven og Veigar Páll Gunnarsson kan være på vei bort.

Til tross for at det kan bli spillerflukt i Stabæk, er ikke trener Petter Belsvik bekymret for at laget skal havne i samme situasjon som sist vinter. Da var kun seks spillere på plass da oppkjøringen startet i januar.

- Jeg vet vi er bedre rustet enn hva vi var i januar. Mange av spillerne har ikke fått ut potensialet sitt denne sesongen, men vi kommer til å bli bedre neste år. Nå får vi en hel vinter sammen, sier Belsvik til Budstikka.

Jan Kjell Larsen, David Hanssen, Elfar Helgason, Fredrik Brustad og Bjarni Olafur Eriksson har kontrakter som snart går ut. Kim André Hunstad (Kjelsås), Sean Cunningham (Molde) og Abdurahim Laajab (Vålerenga) har vært leid ut til Stabæk.

Bærumsklubben ble klar for nedrykk etter 0-1-tap mot Viking sist søndag. Stabæk ligger sist i eliteserien med 14 poeng på 27 kamper. Tre runder gjenstår av sesongen.

(NTB)