Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL:

Tom Brady (39) klar for karrierens sjuende Superbowl

Patriots mot Falcons.

NUMMER SJU: New England Patriots og quarterback Tom Brady (39) er klare for Superbowl etter 36-17 mot Pittsburgh Steelers i semifinalen.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: initial;">Maddie Meyer/Getty Images/AFP&nbsp;</span>
NUMMER SJU: New England Patriots og quarterback Tom Brady (39) er klare for Superbowl etter 36-17 mot Pittsburgh Steelers i semifinalen. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFP  Vis mer

New England Patriots og quarterback Tom Brady (39) er klare for Superbowl etter 36-17 mot Pittsburgh Steelers i semifinalen.

I Superbowl LI (51) venter Atlanta Falcons som vant mot Green Bay Packers tidligere søndag.

Steelers var inne i en sterk rekke på ni seirer, men skuffende forestillinger av viktige spillere som Antonio Brown og quarterback Ben Roethlisberger, samt skade på Le'Veon Bell, gjorde at Patriots og Brady igjen blir å se i Superbowl.

New England tok umiddelbart tak i kampen, men klarte ikke å skaffe seg en større ledelse enn 17-9 ved halvspilt kamp. Annen omgang ble imidlertid en maktdemonstrasjon fra Brady og co. Spesielt forsvaret var bunnsolid, og kampen var i realiteten over på stillingen 33-9 i tredje kvarter.

Brady har vunnet Superbowl fire av de seks gangene han har fått muligheten. For 39-åringen er finaleplassen også en revansj etter fjorårets "Deflategate" som førte til at han ble utestengt i fire kamper.

Superbowl spilles 5. i Houston, Texas. Lady Gaga skal stå for pauseunderholdningen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling