Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tom gjør spillerne til skolegutter

Men Jørgen Tengesdal mener det må til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Torsdag rykket skolemester Tom Nordie inn i Stavanger. Den sparkede Start-treneren skal gi Viking en innføring i hvordan å vinne fotballkamper.


- Vi spillere føler oss som skolegutter på vår første skoledag. Tom oser ut alt han har, og folk lytter til hva han har å si, forteller Jørgen Tengesdal til
Aftenbladet.no.

- Kort tid
På bare tre dager skal den fargerike treneren snu trøbbel til suksess - dette ble løsningen i stedet for at forgjengeren Tom Prahl fikk fortsette på det han hadde startet.


Nordlie sjøl skjønner at det er svært mye som må gjøres på svært kort tid.

- Vi ligger nå på grensa av hva som er forsvarlig i forhold til spillere og ledere, og vi kan ikke gjøre mer enn det som vi har gjort til nå. Så får vi se på søndag hvor langt det rekker, sier han til Stavanger Aftenblad.

Roser trenerskiftet

Tengesdal mener likevel at klubben hans gjorde riktig valg da de skiftet ut svenske Prahl.

- Det er en fordel at vi har skiftet trener. Skal vi ha sjans, må vi ha en sterk leder. Når alt kommer til alt er vi bare vanlige folk som ønsker å bli ledet, sier Tengesdal til lokalavisa.

MYNDIG: Tom Nordlie vet hva han vil på treningsfeltet, og i Viking vil han få temmelig frie tøyler. Her lytter spillerne og sportligsleder Egil Østenstad (t.h.) til nytreneren. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX
MYNDIG: Tom Nordlie vet hva han vil på treningsfeltet, og i Viking vil han få temmelig frie tøyler. Her lytter spillerne og sportligsleder Egil Østenstad (t.h.) til nytreneren. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX Vis mer

Si din mening:

•Hva kan Tom Nordlie få til på så kort tid?

image: Tom gjør spillerne til skolegutter
FORNØYD: Jørgen Tengesdal er glad for trenerskiftet i Viking, og han lovpriser nytreneren Tom Nordlie.