Tom Hanks er fan av Carew og co

- Liker navnet Aston Villa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): John Carew og Aston Villa har fått en ny superstjerne på laget, og det er ingen andre enn Oscar-vinner Tom Hanks.

Vel, spille fotball skal han nok ikke, men under Englandspremieren på den siste Hanks-filmen «Charlie Wilson\'s War», paraderte filmlegenden stolt rundt med Villa-skjerf rundt halsen.

Ifølge nyhetsbyrået PA skal Tom Hanks ha fortalt at han gikk med skjerfet under premieren i London fordi han «liker laget».

- Bryr oss ikke om C-kjendiser

Aston Villa-manager Martin O\'Neill tok nyheten om at den verdenskjente skuespilleren er supporter med et stort glis.

- Jeg skulle likt å møte Tom og ta en prat. Vi kan like gjerne ta de beste, vi bryr oss ikke om C-kjendiser, ler O\'Neill.

Ifølge Aston Villas PR-medarbeider Lorna McClelland, som møtte Hanks på filmpremieren og vel kan mistenkes for å ha vært gavmild med skjerfene den kvelden, var Forrest Gump-stjernen overraskende oppdatert på Villa og Premier League.

- Han ble henrykt da jeg sa jeg var fra Aston Villa. Han sa han var supporter, og da jeg tilbød ham å komme for å se oss, ville han det svært gjerne - så fort han får tid, sier McClelland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer