Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tom Hanks er fan av Carew og co

- Liker navnet Aston Villa.

(Dagbladet.no): John Carew og Aston Villa har fått en ny superstjerne på laget, og det er ingen andre enn Oscar-vinner Tom Hanks.

Vel, spille fotball skal han nok ikke, men under Englandspremieren på den siste Hanks-filmen «Charlie Wilson\'s War», paraderte filmlegenden stolt rundt med Villa-skjerf rundt halsen.

Ifølge nyhetsbyrået PA skal Tom Hanks ha fortalt at han gikk med skjerfet under premieren i London fordi han «liker laget».

- Bryr oss ikke om C-kjendiser

Aston Villa-manager Martin O\'Neill tok nyheten om at den verdenskjente skuespilleren er supporter med et stort glis.

- Jeg skulle likt å møte Tom og ta en prat. Vi kan like gjerne ta de beste, vi bryr oss ikke om C-kjendiser, ler O\'Neill.

Ifølge Aston Villas PR-medarbeider Lorna McClelland, som møtte Hanks på filmpremieren og vel kan mistenkes for å ha vært gavmild med skjerfene den kvelden, var Forrest Gump-stjernen overraskende oppdatert på Villa og Premier League.

- Han ble henrykt da jeg sa jeg var fra Aston Villa. Han sa han var supporter, og da jeg tilbød ham å komme for å se oss, ville han det svært gjerne - så fort han får tid, sier McClelland.

LIKER NAVNET: Tom Hanks skal visstnok ha kommentert at Aston Villa gjør det bra i Premier League, men om han kjenner til John Carew, vites ikke. Foto: AP/SCANPIX
LIKER NAVNET: Tom Hanks skal visstnok ha kommentert at Aston Villa gjør det bra i Premier League, men om han kjenner til John Carew, vites ikke. Foto: AP/SCANPIX Vis mer

- Han kommenterte også hvor bra vi gjør det i Premier League om dagen, hevder hun.

- Liker navnet

Akkurat hvor fotballinteressert Tom Hanks egentlig er, er ikke helt på det rene.

Visstnok skal Hanks ha sagt at navnet er hovedgrunnen til at han liker Carew-klubben.

- Jeg hørte at han liker klubben fordi navnet høres så rart ut. Men jeg håper han kan komme over en gang. Arsenal har kanskje Kevin Costner, men vi vil ha de beste - og nå har vi ham, ler manager Martin O\'Neill.

FOTBALLFAN 1: Da Tom Hanks var ferdig med å posere for fotografene, slang han Villa-skjerfet rundt halsen.
FOTBALLFANS 2: Tom Cruise og Katie Holmes dro for å se kompisen David Beckham spille for Real Madrid i fjor. Nå er de vel kanskje blitt LA Galaxy-fans da.
FOTBALLFAN 3: Mike Tyson heier på Argentina, i hvertfall tok han gladelig imot støtteerklæringen på drakta fra Diego Maradona.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media