Tom Hilde avviser romanse

Sett sammen med slovensk TV-reporter.

UNGKAR: Hopperen Tom Hilde sier til Dagbladet at han ikke er på flørter'n med slovensk TV-reporter.
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
UNGKAR: Hopperen Tom Hilde sier til Dagbladet at han ikke er på flørter'n med slovensk TV-reporter. Foto: Terje Bendiksby / ScanpixVis mer

PLANICA (Dagbladet): Hopperen Tom Hilde (24) er kjent som en av Norges mest attraktive ungkarer. Han har mange fans - ikke minst i Tyskland. Hver gang han legger ut en melding på hjemmesiden sin, hagler det med kommentarer og lykkeønskninger.
 
Og stort sett kommer det fra kvinner.
 
Spekulasjoner Denne helga er det verdenscupavslutning i slovenske Planica. Grunnet formsvikt, har Hilde stått på sidelinja - men like blid. Og kanskje har det noe med den smule spekulasjon i bakken de siste dagene. Denne uka ble han ifølge enkelte rapporter observert på byen sammen med en slovensk TV-reporter som følger hopp.
 
Hun er en profil i sitt hjemland. Og slikt oppstår det rykter av.
 
Selv benekter han en romanse.
 
- Det stemmer at vi har møttes. Men noe utover dette, er nok bare et rykte, sier Hilde, som avfeier det hele.
 
Sterkere enn noen gang - Jeg hører generelt en del rykter om meg selv. Men jeg kommer til å være singel i fem år til. Hopperne har det fett på tur, og det er like greit at ingen holder meg hjemme, sier Hilde.
 
Han er ikke fornøyd med sesongen. Det startet med fall og brukket rygg i Hoppuka. Etterpå har han ikke kommet tilbake der han vil være.
 
Søndag er verdenscupsesongen over.
 
Men ingen er i tvil om at Tom Hilde kommer tilbake sterkere enn noen gang neste sesong.

I SLOVENIA: Tom Hilde i aksjon under kvalifiseringen torsdag før WC-rennet i Planica i helgen.
Foto: Primoz Lovric / Scanpix
I SLOVENIA: Tom Hilde i aksjon under kvalifiseringen torsdag før WC-rennet i Planica i helgen. Foto: Primoz Lovric / Scanpix Vis mer