Tom Høgli dropper proffagent

Gjør som Erik Huseklepp.

UTLANDET KAN GLIPPE: Tom Høgli er fornøyd i Tromsø, og er forberedt på at det ikke nødvendigvis blir noe proffeventyr.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
UTLANDET KAN GLIPPE: Tom Høgli er fornøyd i Tromsø, og er forberedt på at det ikke nødvendigvis blir noe proffeventyr. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Høgli var lenge tilknyttet FIFA-agent Stig Lillejord og hans firma gOon, men valgte å ikke forlenge sin avtale da den gikk ut før nyttår, skriver NRK.

- Jeg har ingen agent nå og står fritt. Det er et valg jeg har tatt for å være friere en periode, men det er ikke noe dramatikk i det, sier Høgli til NRK.

Tromsø-forsvareren spilte samtlige eliteseriekamper i 2010 og hadde også full tillit hos Egil «Drillo» Olsen på landslaget. Prestasjonene hans førte til interesse fra flere klubber i inn- og utland, men de konkrete tilbudene har uteblitt. Det ser ikke ut til å stresse 26-åringen.

- Det er ikke noe must for meg å spille fotball i utlandet. Jeg har det veldig godt i Tromsø og i Norge, og jeg er forberedt på at det ikke blir noe salg til utlandet, sier Høgli.

Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo har på sin side uttalt at han tror Høgli blir solgt til sommeren, noe som får høyrebacken til å trekke på smilebåndet.

- Det er mulig han har noen kontakter, vi får se. Neida, skulle det skje noe, tar jeg det som en ren bonus og en positiv overraskelse. Jeg sover godt om natta selv om tilbudene uteblir, sier han.

(NTB)