TILBAKE I SIVILT: Tom Nordlie blir ikke med Kongsvinger videre. Nå går han tilbake i sivil jobb, og venter til det dukker opp noe spennende.Foto: Dagbladet
TILBAKE I SIVILT: Tom Nordlie blir ikke med Kongsvinger videre. Nå går han tilbake i sivil jobb, og venter til det dukker opp noe spennende.Foto: DagbladetVis mer

Tom Nordlie er ferdig i Kongsvinger

- Et stort gap mellom mine og deres ambisjoner.

Tom Nordlie er ferdig i Kongsvinger, melder TV 2. Han kunne ikke leve videre med klubbens økonomiske rammer og for lave ambisjoner.

- Klubben er opptatt av å redusere kostnader fra 13, 5 til 11 millioner kroner, mens jeg mener det burde vært riktig å øke budsjettrammene til 15 millioner kroner i 2012, sier Nordlie til TV 2.

Den kontroversielle treneren var innstilt på å fortsette i Kongsvinger, men han hadde et krav om at klubben måtte øke ambisjonene sine.

- Det var ikke rare avstanden mellom lønnskravet mitt og tilbudet deres, men det er et stort gap mellom mine og deres ambisjoner, forklarer Nordlie til TV 2. Han takker dermed for seg etter å ha sikret ny 1. divisjonskontrakt for klubben og ledet laget til sju seirer og to uavgjorte kamper på de siste ni kampene.

Nå har han vendt tilbake til sin sivile jobb og påstår han har det fint. Foreløpig kommer han til å avvente situasjonen for å se om det dukker opp noe spennende.

(NTB)