Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tom Nordlie er klar for norsk hockeyklubb

Nytt beite for den tidligere fotballtreneren.

 NY IDRETT:  Tom Nordlie blir kommersiell direktør i Lørenskog Hockey, skriver Romerikes Blad og TV 2. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NY IDRETT: Tom Nordlie blir kommersiell direktør i Lørenskog Hockey, skriver Romerikes Blad og TV 2. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Det skriver Romerikes Blad. Etter det avisa erfarer vil den tidligere fotballtreneren ta over som kommersiell direktør for Lørenskog Hockey.

Nordlie har det siste året vært ekspertkommentator på NRK i tillegg til jobben som salgsdirektør og coach hos kompetansebedriften Blodstrupmoen.

Nå skal han ha blitt tilbudt jobben som hockey-direktør.

- Jeg kan bekrefte at vi skal presentere en ny kommersiell direktør og en ny sponsor - og arrangementssjef i morgen. I tillegg skal vi gi en oppdatert status i poengtrekksaken og bli bedre kjent med vår nye målvakt. Derfor har vi innkalt til pressekonferanse. Utover dette er det eneste jeg vil si at vi sees i morgen kl. 11.30 på Thon Hotell Triaden, sier klubbens administrerende direktør Svein-Erik Edvartsen til TV 2.