Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Tom Nordlie er langt fra et geni»

Odd Grenland retter kraftig skyts mot eks-trener Tom Nordlie. «Tom Nordlie er langt fra et geni», står det på klubbens offisielle hjemmesider.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordlie trente Odd Grenland fra tilværelse i 1. divisjon til en sjuendeplass i Tippeligaen. Med det endte Odd opp som en av Tippeligaens største overraskelser i fjor. På klubbens hjemmesider understrekes det at Nordlie ikke er et geni:

«Tom Nordlies påstander om at han er genierklært i Odd Grenland er helt feilaktige. Han har ikke vært og kommer aldri til å bli geni, i alle fall ikke som fotballtrener. Det kan godt tenkes han har hørt at han er et geni, men det måtte være foran speilet - høre seg selv snakke.»

EKSTERNE LINKER

Klubben påstår videre i artikkelen at opprykket til Tippeligaen, og fjorårets sjuendeplass i serien ikke var Nordlies fortjeneste,

«Klubben hadde som målsetting å rykke opp til Tippeligaen før fjorårets sesong, og det hadde de klart med eller uten Tom Nordlie. Klubben gjorde en bra figur første året Tippeligaen, noe også all historikk skulle tilsi.»

Daglig leder i Odd Grenland Helge Fredriksen støtter innholdet i artikkelen.

- Odd Grenland har blitt bygd opp over lang tid. Tom Nordlie har ikke vært hoveddrivkraften bak det. Vi står for det meste av det som står der, sier Fredriksen.

- Det meste?

- Noe er kanskje litt spissformulert.

Redaktør for klubbens hjemmesider Ben Roger Elvenes har skrevet artikkelen. Elvenes har sjøl hatt Nordlie som trener i Bærum.

- Jeg vet hva han står for. Han er dyktig på enkelte spillemønstre. Men at han aleine er ansvarlig for opprykket, og innsatsen i Tippeligaen er ikke riktig, men vi takker for de åra vi har hatt med Tom Nordlie.

IKKE GENI: Odd Grenland skriver på hjemmesiden sin at Tom Nordlie ikke er et geni.