Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tom Nordlie til Dagbladet: - Familiære og egne helsemessige årsaker til at jeg slutter

Legger ballen død rundt spekulasjonene om brå avskjed.

FORTELLER. Tom Nordlie forteller årsaken til at han slutter som trener i Avaldsnes IL med umiddelbar virkning. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORTELLER. Tom Nordlie forteller årsaken til at han slutter som trener i Avaldsnes IL med umiddelbar virkning. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Spekulasjonene har svevet i lufta etter at trener Tom Nordlie og Avaldsnes IL gikk ut med en pressemelding tirsdag om at samarbeidet skulle opphøre med umiddelbar virkning.

Nå velger Tom Nordlie å legge ballen død ved å forklare årsaken i Dagbladet.

- Det er kort og godt familiære og egne helsemessige årsaker til at jeg slutter som trener i Avaldsnes, sier Nordlie.

Han forteller at han møtte forståelse fra ledelsen i Avaldsnes da han møtte styreleder og sportslig leder tirsdag.

- Det er beklagelig at vi avslutter på denne måten. Men det er ingen dramatikk i dette i det hele tatt utover min egen familiære og helsemessige situasjon, forklarer Tom Nordlie.

Styreleder Helge S. Gaard forteller til Dagbladet at han er lojal overfor gårsdagens avtale. Han forteller at ledelsen og treneren raskt ble enige om å avslutte samarbeidet.

- Grunnen til at Tom ikke tok farvel med jentene, skyldtes flyavgangen og ingenting annet, avklarer Gaard.

Han tillegger at det ikke er så merkelig at Tom Nordlie ikke blir å finne på trenerbenken, når Avaldsnes spiller cupfinale i Telenor Arena.

- Det er tross alt ikke før 21. november. Og vi ble enige om å avslutte samarbeidet tirsdag. Vi beklager at vi avslutter. Resultatene taler for seg. Vi er bare glade for at vi fikk Tom hit og den perioden som han har vært her, sier Gaard.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!