Tom stråler

Følgende advarsel sendes til Bodø: Start-trener Tom Nordlie er i godt humør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND (Dagbladet): -  Opp med tempo! Det er slutt på landslagstreningene nå, ropte Tom Nordlie utover treningsfeltet på Dønnestad i går.

De hardkokte utbruddene og de fargerike skjellsordene var byttet ut til fordel for godlynt erting og oppmuntrende tilrop. Det er gode symptomer i Start-leiren.

Sol og glede

-  Tom har vært blid i hele dag, han, og det er alltid et bra tegn, smiler Erik Solér som fra sidelinja fulgte den siste treninga før den viktige kampen mot Bodø/Glimt.

-  Her er det bare sol og glede. Men det ville det ha vært uansett. Vi er et nyopprykket lag, og ligger på andreplass på tabellen, sier Solér, i et beskjedent forsøk på å dempe forventningene.

Han er overbevist om at Start kan avgjøre mye i morgen.

-  Jeg har i hvert fall fått meldinger fra Rosenborg om at vi ikke skal bekymre oss for Vålerenga. RBK-spillerne er enormt motiverte. Og det er selvfølgelig bra for oss.

Rotterace

-  Vi pleier alltid å ha det litt lettere på treningene på fredagene. Det er viktig å få til en balansegang mellom prestasjonene og det gode humøret, mener assistenttrener Bård Wiggen, som er overbevist om at spillerne ser fram til kampen.

-  Det blir et rotterace, siden Bodø/Glimt er avhengig av poeng for å overleve i divisjonen. Men vi gleder oss, vi.

BREDT SMIL: Start-trener Tom Nordlie har byttet ut skjellsordene med oppmuntrende tilrop til spillerne foran morgendagens avgjørende bortekamp mot Bodø/Glimt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer