Tom Watson (59) tapte The Open etter omspill

Cink tok sin første majortittel.

SLAGEN: Tom Watson hadde muligheten til å tangere Harry Vardons seks titler i British Open, men misbrukte muligheten på avslutningshullet og tapte i omspill mot Stewart Cink.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super
SLAGEN: Tom Watson hadde muligheten til å tangere Harry Vardons seks titler i British Open, men misbrukte muligheten på avslutningshullet og tapte i omspill mot Stewart Cink.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tom Watson (59) hadde sin sjette The Open-seier halvveis ned i lomma på Ralph Lauren-buksa da han traff perfekt med utslaget på det 18. hullet av fjerde runde, som satt klistret midt i fairwayen på den krevende Turnberry-banen på Skottlands vestkyst.59-åringen fra Kansas City vant sin åttende og siste majortittel tilbake i 1983, men har denne helgen bevist at alderen er ingen hindring for å levere golf i aller ypperste verdensklasse, men innspillet på avslutningshullet var dessverre for Watson av det ordinære slaget.

Ballen bet seg ikke fast i greenen etter landing og trillet ned skråningen på baksiden av hullet. Watson tok ikke sjansen på en chip, og valgte i stedet en sikrere løsning ved å ta i bruk putteren, men endte opp med en krevende tremetersputt på det påfølgende slaget.

Cinks første majorDa han ikke var i stand til å senke putten til par, forsvant også ledelsen på ett slag til nærmeste konkurrent Stewart Cink. Dermed måtte veteranen ut i omspill over fire hull mot den nesten 24 år yngre landsmannen Cink, som sto uten en majortittel i karrieren inntil i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer