Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tomåls-Berisha langt unna toppform

Men fikk drømmedebut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LERKENDAL (Dagbladet.no): Besart Berisha kunne knapt fått en bedre debut i Rosenborg-trøya. Nå vil han bidra til at trønderne igjen skal bli best i Tippeligaen.

Rosenborg-debutanten Besart Berisha gliste fra øre til øre etter 3-1 seieren over Molde i går. Først to mål og så stående applaus da han ble byttet ut på tampen av kampen.

- Jeg er glad for å ha fått et bra comeback etter skaden. Det var moro å score, men det viktigste er at vi vant, fortalte tomålscoreren til Dagbladet.no etter kampen.

Den 23 år gamle albaneren er foreløpig på utlån fra den engelske klubben Burnley ut denne sesongen. Han har en fortid i blant annet Hamburger SV og Erik Hamrèns tidligere klubb, danske Aalborg.

- Jeg er veldig glad for å være i Rosenborg. De andre spillerne og ikke minst fansen har gitt meg en varm velkomst. Rosenborg er en stor klubb og har ambisjoner om å spille i Champions League. Jeg vil gjøre mitt beste for å være med å bidra i klubben, forteller Berisha.

Tomålscoreren kunne fått hat-trick i debuten sin, men den tredje han satte i mål ble avvinket for offside.

- Jeg var veldig irritert der og da over at målet ble annullert. Men avgjørelsen må jeg bare akseptere, sier han.

Trener Erik Hamrèn var også godt fornøyd med albanerens innsats :

<>SUKSESS FRA FØRSTE STUND: Og når Besart Berisha kommer i toppform, kan det bli virkelig moro på Lerkendal. Foto: SCANPIX
<>SUKSESS FRA FØRSTE STUND: Og når Besart Berisha kommer i toppform, kan det bli virkelig moro på Lerkendal. Foto: SCANPIX Vis mer

- God innsats, men han er fremdeles ikke i toppform og det hadde vi forventet. Men han har vinnermentalitet og det viste han i dag, forteller Hamren om spissen som kun har deltatt på to RBK-treninger.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!