Tomas best av Northug-brødrene, og denne dama overrasket

Spillerbørs kjendiskampen.

IMPONERTE:  Tiril Sjåstad Christiansen imponerte med sine fotballferdigheter under kjendiskampen på Norway Cup.
Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
IMPONERTE: Tiril Sjåstad Christiansen imponerte med sine fotballferdigheter under kjendiskampen på Norway Cup. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Årets verdikamp på Ekebergsletta ble langt mindre målrik enn den har vært de siste årene. UNICEF-laget til Kjetil Rekdal gikk seirende ut med 2-0 i bagasjen.

Marco Elsafadi og Sander Helmers-Olsen scoret målene, mens banens gigant var plassert i målet i andre enden.

Unicef
Øyvind Bolthof - 9
Den tidligere Vålerenga-keeperen var banens gigant og stoppet alt som fra MOT-laget med VIF-stjerneskuddet Elias Mar Omarsson i spissen.

- Han har vært god nå. Langt bedre enn da han var aktiv, da slapp han inn masse enkle mål.

- Tar han av seg 15 kilo, så kanskje, ler Rekdal på spørsmål om Boltof er aktuell for et VIF-comeback.

Petter Northug - 6
Spilte i Rekdal-rollen på midtbanen og fikk vist sitt fantastiske overblikk flere ganger. I duellspillet sleit han mer. Spesielt med bror Thomas.

Tiril Sjåstad Christiansen - 8
Freestyle-kjøreren har flere idretter i blodet. Imponerte fra sin venstre kant-posisjon. Høydepunktet var en tunnelpasning på Raymond Johansen.

Marco Elsafadi - 8
Elsafadi kan mer enn å legge ballen i kurven. Med sin fysikk var han et konstant trussel på topp. Scorer kampens første mål og hadde i tillegg et tverrliggerskudd.

Stian Blipp - 7
Med fart, teknikk og et stort engasjement ble Blipp en større yndling enn han var før kjendiskampen. Var så god at politiet ville ha et bilde med ham.

Mia Hundvin - 6
Smidige Hundvin unngikk hands og yppet seg i kjent stil på flere av gutta.

Morten Berre - 3
Berre trives nok bedre på Ullevaal. Kom aldri til sin rett på midtbanen sammen med Northug. Kom nok ikke nærmere Rekdals VIF-ellever.

Heine Totland - 5
Artisten er nok ikke verdens best trente - men det var ingenting å ta på innsatsen. Totland løp til han ikke orket mer.

Lise Klaveness - 7
NRKs fotballekspert vet hva hun driver med. Spilte i en langt mer tilbaketrukken rolle enn da hun var aktiv. Helt sjef på midten.

Sander Helmers-Olsen  - 7
En utsidepasning som var Pirlo verdig fikk publikum på Ekeberg til å måpe. Fulgte opp med en scoring i omgangen etter.

Disse spilte i tillegg på Unicef-laget:
Aleksander Instøy, Sander Helmers-Olsen, Solveig Gulbrandsen, Tobias Santelmann, Mani Hussaini, Markus Bailey, Ivan Näsberg, Marthe Kristoffersen, Christian Ingebrigtsen, Marte Bratberg.

MOT:
Raymond Johansen - 6
Arbeiderparti-politikeren la ingenting i mellom og klinte til i første duell med Petter Northug. Det endte med et blødende kne for Johansen, som ikke lot seg stoppe av det.

Even Northug - 5
Den eneste i Northug-familien med et defensivt fiber i kroppen. God kontroll bakerst i forsvaret. En potensiell forsvarsklippe for lag på nivå seks og sju i Norge.

Thomas Ulsrud - 5
Norges curlingskip var usedvanlig stille. Publikum forventet nok noen pasninger med litt ekstra curl på, men de uteble.

Nikolai Cleve Broch - 4
Cleve Broch spilte en HamKam-supporter i Buddy-filmen fra 2003. HamKam sliter fælt om dagen, og det gjorde Cleve Broch på høyrebacken også.

Henrik Kristoffersen - 6
Slalåmstjernen fikk vist at han er raskere enn Sjåstad Christiansen. Banens blideste.

Thomas Northug - 7
Best av Northug-brødrene på banen. Men det hjelper lite når storebror går seirende ut.

Robert Eriksson - 6
Arbeidsministeren kom ikke til sin rett på banen, men tok over for Carsten Skjelbreid i mål ved hvilen. Eriksson stoppet to skudd på imponerede vis, før det tredje snek seg mellom armene hans. Liggende i gresset visste Eriksson at han tabbet seg ut. Trener Nils Johan Semb, svarte med å bytte ut sisteskansen.

Disse spilte i tillegg på MOT:
Laurent Kelmendi, Vemund Rosendal, Sandra Borch, Carsten Skjelbreid, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Elias Omarsson, Markus Nakkim, Adrian Jørgensen, Stian Sivertzen, Aleksander Aurdal, Pål Anders Ullevålseter

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer