IMPONERTE:  Tiril Sjåstad Christiansen imponerte med sine fotballferdigheter under kjendiskampen på Norway Cup.
Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
IMPONERTE: Tiril Sjåstad Christiansen imponerte med sine fotballferdigheter under kjendiskampen på Norway Cup. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Tomas best av Northug-brødrene, og denne dama overrasket

Spillerbørs kjendiskampen.

(Dagbladet): Årets verdikamp på Ekebergsletta ble langt mindre målrik enn den har vært de siste årene. UNICEF-laget til Kjetil Rekdal gikk seirende ut med 2-0 i bagasjen.

Marco Elsafadi og Sander Helmers-Olsen scoret målene, mens banens gigant var plassert i målet i andre enden.

Unicef
Øyvind Bolthof - 9
Den tidligere Vålerenga-keeperen var banens gigant og stoppet alt som fra MOT-laget med VIF-stjerneskuddet Elias Mar Omarsson i spissen.

- Han har vært god nå. Langt bedre enn da han var aktiv, da slapp han inn masse enkle mål.

- Tar han av seg 15 kilo, så kanskje, ler Rekdal på spørsmål om Boltof er aktuell for et VIF-comeback.

Petter Northug - 6
Spilte i Rekdal-rollen på midtbanen og fikk vist sitt fantastiske overblikk flere ganger. I duellspillet sleit han mer. Spesielt med bror Thomas.

Tiril Sjåstad Christiansen - 8
Freestyle-kjøreren har flere idretter i blodet. Imponerte fra sin venstre kant-posisjon. Høydepunktet var en tunnelpasning på Raymond Johansen.

Marco Elsafadi - 8
Elsafadi kan mer enn å legge ballen i kurven. Med sin fysikk var han et konstant trussel på topp. Scorer kampens første mål og hadde i tillegg et tverrliggerskudd.

Stian Blipp - 7
Med fart, teknikk og et stort engasjement ble Blipp en større yndling enn han var før kjendiskampen. Var så god at politiet ville ha et bilde med ham.

Mia Hundvin - 6
Smidige Hundvin unngikk hands og yppet seg i kjent stil på flere av gutta.

Morten Berre - 3
Berre trives nok bedre på Ullevaal. Kom aldri til sin rett på midtbanen sammen med Northug. Kom nok ikke nærmere Rekdals VIF-ellever.

Heine Totland - 5
Artisten er nok ikke verdens best trente - men det var ingenting å ta på innsatsen. Totland løp til han ikke orket mer.

Lise Klaveness - 7
NRKs fotballekspert vet hva hun driver med. Spilte i en langt mer tilbaketrukken rolle enn da hun var aktiv. Helt sjef på midten.

Sander Helmers-Olsen  - 7
En utsidepasning som var Pirlo verdig fikk publikum på Ekeberg til å måpe. Fulgte opp med en scoring i omgangen etter.

Disse spilte i tillegg på Unicef-laget:
Aleksander Instøy, Sander Helmers-Olsen, Solveig Gulbrandsen, Tobias Santelmann, Mani Hussaini, Markus Bailey, Ivan Näsberg, Marthe Kristoffersen, Christian Ingebrigtsen, Marte Bratberg.

MOT:
Raymond Johansen - 6
Arbeiderparti-politikeren la ingenting i mellom og klinte til i første duell med Petter Northug. Det endte med et blødende kne for Johansen, som ikke lot seg stoppe av det.

Even Northug - 5
Den eneste i Northug-familien med et defensivt fiber i kroppen. God kontroll bakerst i forsvaret. En potensiell forsvarsklippe for lag på nivå seks og sju i Norge.

Thomas Ulsrud - 5
Norges curlingskip var usedvanlig stille. Publikum forventet nok noen pasninger med litt ekstra curl på, men de uteble.

Nikolai Cleve Broch - 4
Cleve Broch spilte en HamKam-supporter i Buddy-filmen fra 2003. HamKam sliter fælt om dagen, og det gjorde Cleve Broch på høyrebacken også.

Henrik Kristoffersen - 6
Slalåmstjernen fikk vist at han er raskere enn Sjåstad Christiansen. Banens blideste.

Thomas Northug - 7
Best av Northug-brødrene på banen. Men det hjelper lite når storebror går seirende ut.

Robert Eriksson - 6
Arbeidsministeren kom ikke til sin rett på banen, men tok over for Carsten Skjelbreid i mål ved hvilen. Eriksson stoppet to skudd på imponerede vis, før det tredje snek seg mellom armene hans. Liggende i gresset visste Eriksson at han tabbet seg ut. Trener Nils Johan Semb, svarte med å bytte ut sisteskansen.

Disse spilte i tillegg på MOT:
Laurent Kelmendi, Vemund Rosendal, Sandra Borch, Carsten Skjelbreid, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Elias Omarsson, Markus Nakkim, Adrian Jørgensen, Stian Sivertzen, Aleksander Aurdal, Pål Anders Ullevålseter