Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tomba - en smart fyr?

ADELBODEN, SVEITS (NTB): Alberto Tomba stilte ikke til start i Adelboden i dag, og det gikk ikke østerrikeren Hermann Maier hus forbi. - Kanskje Tomba er så smart at han sparer alle kreftene sine til OL i Nagano. Det er vel ikke det dummeste man kan gjøre, sa Hermann Maier etter storslalåmrennet i Adelboden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han vant en suveren seier, men var likevel ikke helt fornøyd.

- I finaleomgangen i dag gjorde jeg mange feil, spesielt i det vanskelige målhenget, sa østerrikeren, som i øyeblikket er helt utilnærmelig i alle disipliner bortsett fra slalåm.

For sveitserne ble rennet i Adelboden litt av en opptur. Michael von Grünigen på andre- og Paul Accola på tredjeplass var i overkant av hva sveitserne håpet på, og de flotte plasseringene tente i hvert fall et OL-håp i det sveitsiske laget.

Fredrik Nyberg ble beste skandinav på åttendeplass. Han lå på fjerdeplassen etter første omgang, men rotet og gjorde feil i finaleomgangen. Likevel viste svensken at formen er god en snau måned før OL i Nagano.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!