Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tomme tribuner grunnet virusfrykt

Verdenscuprennene i skiskyting i tsjekkiske Nove Mesto denne uken er besluttet gjennomført for tomme tribuner som følge av virusutbruddet.

ANTERSELVA: Johannes Thingnes Bø tok gull i fellesstart 15 km menn under VM i skiskyting 2020 i Anterselva.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
ANTERSELVA: Johannes Thingnes Bø tok gull i fellesstart 15 km menn under VM i skiskyting 2020 i Anterselva. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Ifølge den franske storavisen L'Equipe kunngjorde Tsjekkias statsminister Andrej Babis beslutningen mandag.

Statsministeren hadde litt tidligere et møte med landets sikkerhetsråd i Praha. Bakgrunnen for møtet var bekymring rundt det verdensomspennende virusutbruddet.

Babis opplyste også at Tsjekkia vil stoppe alle flyreiser til eller fra Sør-Korea og den nordlige delen av Italia, to land som er blant de hardeste rammene av koronaviruset.

Det var ventet rundt 100.000 tilskuere til verdenscuprennene i Nove Mesto. Tsjekkiske myndigheter opplyser at det vil bli vurdert ytterligere tiltak rundt lignende arrangementer i dagene som kommer.

Skiskytterrennene i Nove Mesto innledes med sprint for kvinner torsdag. Fredag er det sprint for menn, før det skal gås henholdsvis stafetter og fellesstarter lørdag og søndag.

Hele Norges coronakart