Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tømmerstokk setter Bjørndalen ut av spill

Har knapt trent siden sesongslutt.

SMALT I RYGGEN: Ole Einar Bjørndalen har måttet kutte den pågående landslagssamlingen etter å ha løftet en tømmerstokk. 
Foto: Erlend Aas / SCANPIX
SMALT I RYGGEN: Ole Einar Bjørndalen har måttet kutte den pågående landslagssamlingen etter å ha løftet en tømmerstokk. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Det smalt i ryggen da Ole Einar Bjørndalen skulle løfte en tømmerstokk. Nå mister han en landslagssamling.

Ole Einar Bjørndalen går nemlig glipp av hele den pågående landslagssamlingen på Sognefjellet og på Lillehammer på grunn av smerter i ryggen.

- Det smalt i ryggen da Ole skulle løfte en tømmerstokk for noen uker siden. Enkelt sagt har han kink i ryggen. Fortsatt er han ikke helt bra, sier Bjørndalens trener Torgeir Bjørn til Dagbladet.

- Er det sikre på at det ikke er snakk om en mer alvorlig skade i ryggen?

- Ut fra det vi vet nå, så er det ingen grunn til å tro at det er noe alvorlig, sier Bjørn.

Ifølge treneren har ikke Bjørndalen mistet så mye trening at det er fare for formen den kommende sesongen. Tvert imot mener Bjørn avbrekket faktisk kan slå positivt ut.

- Ole skulle for første gang i sin karriere ta det helt med ro i en måned etter sesongslutt. Det klarte han bra. Nå er denne perioden blitt forlenget med ytterligere noen uker. Jeg tror kanskje kroppen hans kan ha godt av den ekstra hvilen.