Tommy (39) åpner døra for VM

Trenes av Norge-assistenten.

KAN BLI MED IGJEN: Lørenskog-treneren kommer til å presse Tommy Jakobsen til å fortsette på landslaget. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
KAN BLI MED IGJEN: Lørenskog-treneren kommer til å presse Tommy Jakobsen til å fortsette på landslaget. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer

Lørenskog (NTB): Det kan bli mer VM-spill på ishockeyveteranen Tommy Jakobsen.

39-åringen åpner i Romerikes Blad for spill i VM i Slovakia til våren (mai). 18 ganger har Lørenskog-spilleren deltatt i hockey-VM. Flere ganger har han lukket døren for mer VM-spill.

- Jeg har låst den igjen med kjetting og det som verre er. Likevel har de klart å bryte den opp, sier Jakobsen til Romerikes Blad.

Lørenskog trenes av Knut Jørgen Stubdal, som er assistent for Roy Johansen på A-landslaget.

- Blir du mast på for lenge går du lei. Men det er klart jeg skal prate med Tommy om landslaget. For han er mer enn god nok, sier Stubdal til RB.

Jakobsen åpner for at han blir overtalt nok en gang: - Huff ja. Men før jeg tar stilling til det skal vi spille mange viktige kamper med Lørenskog. Jeg skal feire jul med familien, 40-årsdagen min og jeg skal være på hytta på fjellet. Så får vi se, sier Jakobsen.

Trolig ser vi ham i ishockey-VM også neste år. Jakobsen scoret to mål da Lørenskog slo Stjernen 4-1 på borteis i tirsdagens eliteserierunde. (©NTB)