Tommy Berntsen klar for Eintracht

LSK-stopperen Tommy Berntsen er klar for Bundeliga-klubben Eintracht Frankfurt. Klubbene ble enige klokka to i natt om en kontrakt på tre og et halvt år. Etter det Dagbladet.no erfarer er overgangssummen på 15 millioner kroner.

Det er agent Per A. Flod som har forhandlet fram avtalen for den lovende stopperen. Helt siden i september har tyskerne fulgt Berntsen i Tippeligaen, men manager Felix Magath ventet i det siste med å handle. I morgen går nemlig overgangsfristen i Bundesliga ut for sesongen.

Legesjekk

- Det har vært en lang prosess, men jeg føler vi har fått til en avtale som er veldig god for Lillestrøm, sier Per A. Flod til Dagbladet.no.

Etter en trøblete start på dagen der tåka utsatte avreisen til Frankfurt, er Berntsen på plass i klubben som fra før av huser Jan Åge Fjørtoft. Før kontrakten signeres skal LSK-stopperen gjennom en obligatorisk legesjekk.

- Men vi signerer i løpet av kvelden, sier Flod.

Dropper Norge

Flod mener LSK har fått mye penger for en stopper som ikke har en eneste landskamp. Bertnsen kunne ha fått sin debut på landslagets forestående Hong Kong-reise, men nå må Nils Johan Semb unngå enda en spiller i den fra før av reduserte troppen.

- Tommy kan ikke reise nå. Vi får ta en telefon til Semb i løpet av dagen. Du forlater ikke din nye klubb i nesten fjorten dager når du nettopp har signert. Tommy blir nå med i siste delen av oppkjøringen til vårsesongen i Bundesliga, avslutter Flod.