Tommy Berntsen til Lyn

Eintracht Frankfurt-midtstopperen Tommy Berntsen (27) skrev i går under en treårskontrakt med Lyn. Han går gratis til klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er veldig fornøyd med avtalen og ser fram til å spille for klubben, sier Tommy til Dagbladet.

Tommy ble i januar i år solgt fra Lillestrøm til den tyske Bundesliga-klubben for 19 millioner kroner, men nå har den tyske klubben så store økonomiske problemer at de må kvitte seg med spillere fra lønningslista.

Gleder seg

- Jeg ser fram til å komme tilbake til Oslo, og tror laget har et stort potensial, sier Tommy.

Frankfurt rykket etter forrige sesong ned i 2. Bundesliga, og den tidligere Lillestrøm-spilleren fikk bare med seg tre kamper før en skade satte en stopper for videre spill. Den siste tida er han blitt oversett av Frankfurts trener, og har ønsket seg hjem til Norge. 1. januar 2002 er han klar for Lyn.

Førstevalg

- Vi har vært i dialog med Tommy i noen uker, sier Lyns daglige leder Ole-Ray Grødseth til Dagbladet.

- Han var førstevalget vårt som midts topper sammen med danske Steven Lustü som skrev under for oss forrige måned.

Grødseth legger ikke skjul på at mye av årsaken til at den tidligere Vålerenga- og Lillestrøm-stopperen havner på Ullevaal skyldes at klubben klarte å snu seg raskest da muligheten var der.

- Samtidig synes Tommy at Lyn er en spennende klubb, sier Grødseth, som var mest opptatt med å svare på spørsmål om Stuart Baxters eventuelle avgang.

Landslagsaktuell

Tommy Berntsen var i vinter et aktuelt stopperalternativ for Nils Johan Semb til turneringen i Hong Kong.

Men da han ble proff i Frankfurt måtte han prioritere jobben sin.

Fra før har Lyn kjøpt den danske landslagsmidtstopperen Steven Lustü (30) fra AB København og Jonny Hanssen (29) fra Tromsø. I tillegg er midtbanespilleren Thomas Lagerlöf (30) kjøpt fra svenske AIK.

Tommy Berntsen håper Baxter fortsetter i klubben, men har ingen bekymring for at klubben ikke vil finne en fullverdig erst atning.

<B>SOLID:</B> Tommy Berntsen var landslagsaktuell før han ble skadd i vinter. Nå satser han på nytt i Lyn. Her i kamp som Lillestrøm-spiller.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer