Tommy blir gira av Doffen

Tommy Svindal Larsen (32) innrømmer at han blir ekstra gira av å få inn ungsauer som Christian Grindheim og Kristofer «Doffen» Hæstad på landslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Det er utrolig bra for landslaget at vi får tilført nytt blod. Jeg er litt eldre, men den dagen jeg skjønner at de unge er bedre, da skal jeg si ifra. At det kommer inn spillere som Kristofer og Christian, er bare positivt, det gjør at vi som er litt eldre, må henge i og yte mer, sier Tommy Svindal Larsen.

Ikke tid

Han bryr seg ikke om påstandene om at han og Martin er for like i spillestilen.

-  Før Slovenia-kampen i fjor høst var dette et tema, og da spilte vi begge to, og den kampen gikk jo ganske bra, så det kan slå positivt ut at vi «er for like» også, sier Tommy Svindal Larsen.

Roet ned

-  Det har vært mye midtbanerokering?

-  Ja, men det har vært mange faktorer som har spilt inn. Skader, og hvem vi spiller mot.

Martin Andresen trente ikke i går. Han var til fysikalsk behandling. Tommy hadde derfor anledning til å være sjefen over alle sjefer, men han tok det rolig.

-  Det ble for intensivt dette her for en eldre mann, to dager etter en kamp. Jeg valgte å roe det litt ned.

HØYT GIR: Formsterke Tommy Svindal Larsen (t.v.) har overtaket på Kristofer Hæstad i kampen om en sentral midtbaneplass mot Slovenia.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer