Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tommy frykter lang pause

KONGSVINGER (Dagbladet): Kongsvinger- Stabæk 1- 3. Mens Stabæk-spillerne jublet i garderoben, satt Tommny Svindal Larsen med ei betenkt mine i spillerbussen. Med venstre akilles og legg grundig iset ned.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg vet først i dag hvor alvorlig dette er. Men jeg kan allerede nå si at jeg ikke kan spille mot Bodø/Glimt på søndag, sier Tommy til Dagbladet.

Og det er ikke akkurat noen velkommen beskjed til trener Anders Linderoth som synes han har nok skadetrøbbel som han har.

Tommy var da også kampens kreative kraft de minuttene han spilte i går. Det siste han gjorde før han ble skadd var å starte angrepet som ga Stabæk 1- 0 og trygghet til å kontrollere det hele i mål.

- Jeg innrømmer at jeg ikke liker at akillesen er vond. Jeg har kjent den ei stund, og tror det kommer av slitasje på grunn av veksling mellom kunstgras og naturgras. I tillegg er jeg redd jeg har fått en strekk i leggen, sier Svindal Larsen.

I Tommys skadefravær i går, tok Martin Andresen ansvar og scoret Stabæk fram til en sikker 3- 1 seier.