Tommy går for gull og EM

GJEMSELUND (Dagbladet): Kongsvinger- Stabæk 1- 5. - Det er realistisk å tro på gull nå. I dag sto vi jo stille og spilte ut Kongsvinger, sier Tommy Svindal Larsen. Om noen dager skriver han under for tre nye år i Stabæk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi var gode i dag. Kanskje den beste kampen vi har spilt i år. Nå har vi bra heng og kan gå forbi Molde i neste kamp. Vi lukter gull, sier Tommy Svindal Larsen.

Skriver under

- Det er bare småtterier som gjenstår før jeg skriver under. Det står om penger. Betingelsene om en eventuell overgang til proffklubb er allerede klare, sier Tommy Svindal Larsen til Dagbladet.

Og siden det bare står om penger, kan han nok føle seg rimelig trygg. Stabæk er ikke akkurat kjent for å knipe på kronasjene når lønningsposene skal fylles.

- Vi skal ha medalje, og vi skal ha Tommy. Jeg regner med at han skriver under om tre dager, sier Stabæk-guru Ingebrigt Steen Jensen. Tidligere har han sagt at Tommy trolig vil bli den høyest lønte i Tippeligaen hvis han skriver under.

Håper på Semb

Tommy Svindal Larsen fikk aldri noen stor tillit hos Drillo. Dagen etter at Nils Johan Semb overtok som ny landslagstrener i fotball, har Svindal Larsen fått friskt vann på landslagsmølla. Nå vil han spille EM-kvalifisering og komme til sluttspillet for Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer