Tommy ikke med til Slovenia

Og Vidar Riseth erstatter Frode Kippe.

Siste! RBK-stopper Vidar Riseth er kalt inn som en erstatter for Frode Kippe i Slovenia-troppen.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Tommy Svindal Larsen blir ikke med landslaget til Slovenia og den viktige VM-kvalkampen lørdag.

På dagens Ullevaal-trening måtte 32-åringen gi seg etter en halvtime. På vei ut av nasjonalarenaen fortalte Svindal Larsen at høyre legg skulle MR-undersøkes.

Et par timer seinere bekrefter media- og informasjonskonsulent Jon Jamessen overfor Dagbladet.no at Tommy Svindal Larsen ikke blir med på turen.

Heller ikke i går klarte ikke Odd Grenland-veteranen å stå ut treninga.  I dag ble den tidligere bundesligaproffen sittende med en ispose mens lagkameratene fortsatte ute på banen.

- Ja, det er det samme som i går. Men det er verre i dag.

- Ny eller gammel skade?

- Dette er relativt nytt, sier Tommy til Dagbladet.no.

TIL MR-UNDERSØKELSE: Landslagslege Thor Einar Andersen vil finne ut av hva som plager Tommy Svindal Larsen, her med ispose. Foto: Sigbjørn Strand
TIL MR-UNDERSØKELSE: Landslagslege Thor Einar Andersen vil finne ut av hva som plager Tommy Svindal Larsen, her med ispose. Foto: Sigbjørn Strand Vis mer

Heller ikke Frode Kippe blir med til Slovenia, etter at også han måtte gi seg midt i økta i dag.

- Jeg sliter med krampe bak i venstre lår, sier Kippe til Dagbladet.no.

PS! Martin Andresen var ikke på landslagstrening i dag, kapteinen trener alternativt med svømming. I ettermiddag flyr Norge til Slovenia.